Zdravo! Nekaj časa je Ĺže minilo, odkar sem zadnjič pisal na forumu. Skratka.. od takrat pa vse do danes se je zgodilo kar nekaj sprememb. Oktobra lani sem zapustil skupino Taking Over Mars. Istega meseca pa sem se pridruĹžil skupini Seminoise - projekt GaĹĄperja Srečnika (bobnarja Kranjskih metalcev God Scard). če na kratko opiĹĄem skupino, gre za energičen, melodičen hard rock. Rezultat dveletnega dela je tako avtorska glasba kot tudi par priredb (I shot the sheriff in To love somebody). Skupina namerava v mesecu februarju 2011 lansirati v medije svoj prvi singel z naslovom "The one to try". Skupino sestavljajo: GaĹĄper Srečnik; Vokal, kitara Pablo Vitali; Kitara, back vokal Alex Mladenov; Bas, back vokal Enej Kuplenik; Bobni, back vokal Premierni koncert skupine bo to soboto, 15.1.2011 v Kranjskem KUD-u SubArt, z začetkom okoli 21:00. Povezave: Seminoise @ Reverb Nation. Na tej strani lahko sliĹĄite prvi single "The one to try". Seminoise @ Facebook. Seminoise @ Myspace. Seminoise @ Twitter. Prijetno posluĹĄanje Vam Ĺželim! Lp, A.
S skupino Seminoise bomo v petek 21.1.2011 nastopili na premieri oddaje Glasborola. Oddaja se začne ob 19:00. Vabljeni k ogledu!
10pt up! Kar takoj posnet, jz ne vem kaj ĹĄe čakate! dobro igrate, kul Ĺžanr, mislm, da popularnost ne bo problem med mladimi!
Hvala za točke Jutri lahko v oddaji Glasborola glasujeĹĄ za nas in nam s tem pomagaĹĄ priti v naslednji krog. Za vsak glas bomo zelo hvaleĹžni!