Seminoise

Discussion in 'To je moj bend' started by Y MORE, Jan 10, 2011.

1. Y MORE

Y MORE Junior Member

Zdravo!

Nekaj časa je Ĺže minilo, odkar sem zadnjič pisal na forumu. Skratka.. od takrat pa vse do danes se je zgodilo kar nekaj sprememb.

Oktobra lani sem zapustil skupino Taking Over Mars. Istega meseca pa sem se pridruĹžil skupini Seminoise - projekt GaĹĄperja Srečnika (bobnarja Kranjskih metalcev God Scard).

čŒe na kratko opiĹĄem skupino, gre za energičen, melodičen hard rock. Rezultat dveletnega dela je tako avtorska glasba kot tudi par priredb (I shot the sheriff in To love somebody). Skupina namerava v mesecu februarju 2011 lansirati v medije svoj prvi singel z naslovom "The one to try".

Skupino sestavljajo:

GaĹĄper Srečnik; Vokal, kitara
    Pablo Vitali; Kitara, back vokal
    Alex Mladenov; Bas, back vokal
    Enej Kuplenik; Bobni, back vokal

Premierni koncert skupine bo to soboto, 15.1.2011 v Kranjskem KUD-u SubArt, z začetkom okoli 21:00.

Povezave:

Seminoise @ Reverb Nation. Na tej strani lahko sliĹĄite prvi single "The one to try".
    Seminoise @ Facebook.
    Seminoise @ Myspace.
    Seminoise @ Twitter.

Prijetno posluĹĄanje Vam Ĺželim!

Lp,
    A.

2. Aries

Aries Member

Like it. Dober komad in takih se manjka. Mimogrede, igraĹĄ ti bass kitaro??

3. Y MORE

Y MORE Junior Member

@Aries: Hvala! Tako je, jaz sem basist.

4. Y MORE

Y MORE Junior Member

S skupino Seminoise bomo v petek 21.1.2011 nastopili na premieri oddaje Glasborola. Oddaja se začne ob 19:00.

Vabljeni k ogledu!

5. vampire

vampire Dobra vila

10pt up! :D

Kar takoj posnet, jz ne vem kaj ĹĄe čakate! ;) dobro igrate, kul Ĺžanr, mislm, da popularnost ne bo problem med mladimi! :D

6. Y MORE

Y MORE Junior Member

Hvala za točke :)

Jutri lahko v oddaji Glasborola glasujeĹĄ za nas in nam s tem pomagaĹĄ priti v naslednji krog. Za vsak glas bomo zelo hvaleĹžni! :)

Share This Page