Lep pozdrav vsem.Jaz sem z Hrvaške in sem za?etnik na basu. Obožavam Siddhartu, BFM in še par slo bendov.Lepo bi prosiv ,?e ni prevelik problem, da nekdo ki ve postavi neke bas tabulature od Siddharte.Nekatere pesmi že znam igrati (T.H.O.R., Apokalipsa, Stipe,Klinik,Siddharta, Lunanai) ampak za ostale nimam tabulature... Se vnaprej zahvaljujem. LP!
Po našem Dolpotegu si kaj pobrskal ? Prepri?an sem, da boš našel še nekaj bas tablatur poleg teh, ki si jih napisal. Predvsem glej komade, ki imajo ve? verzij transkripcij (v2, v3).
Ja, nism napisal še par komadov kateri so v dolpotego (01, ?rnobelo,Disco deluxe, Et Tu,Indija,Na Soncu).Iz ostalih sam nekak probal 'zvle?i' bas tablature vendar sem za?etnik in mi ne gre preve? dobro.Prosiv bi tab za npr. Le mavrico, Nespodobno opravilo ali pa Platino... LP!!
?e bo kaj ?asa, bom kakšnega probal skinit, ker mi gre razpoznavanje basa ponavadi kar dobro od rok. Samo Jani Hace obvlada in ima zmer kakšne fore not. Bom pogledal, ?e bo ?as!
Ok, ja vem da Jani obvlada ampak v ?asu ko je nastajala Le Mavrica in Nespodobno opravilo še ni blo Janeta. Upam da bo ?asa, vnaprej hvala! LP!