Živjo! Bi mogoče kdo znal napisat akorde za ta komad? Hvala! http://www.youtube.com/watch?v=9xj4-ArKt8Q Soj prestrašenih oči Tam sem vedel, da si ti Daleč stran se čutiva Tu narazen padava Ista pesem isti zvok Nekje na severu je razlog Silen vihar Burna noč Odnese me bel labod Nič se ne boj kmalu bom tvoj Na koncu sveta se ti boš skrivala A jaz bom našel pot do tja Povej vsem, ki bi te z medom hranili Da ni več upanja za njih Ni več upanja Komu smejejo se vsi Vso ljubezen sem polil Vso ljubezen sem polil!!! Kdo ste vi, ki pijete vse to, kar del mene je in bo ostalo tu Tu! Ista pesem isti zvok Nad mene planil je Silen vihar Burna noč Odnese me bel labod Nič se ne boj kmalu bom tvoj Na koncu sveta se ti boš skrivala A jaz bom našel pot do tja Povej vsem, ki bi te z medom hranili Da ni več upanja za njih
Probam lahko nebo pa vrjetno točno Code: Intro: [COLOR="red"]G5 A5 A#5[/COLOR] [COLOR="red"]Gm[/COLOR] Soj prestrašenih oči [COLOR="red"]D#m[/COLOR] Tam sem vedel, da si ti [COLOR="red"]Gm[/COLOR] Daleč stran se čutiva [COLOR="red"]D#m[/COLOR] Tu narazen padava [COLOR="red"]Cm[/COLOR] Ista pesem isti zvok [COLOR="red"]Gm[/COLOR] Nekje na severu je razlog [COLOR="red"]G5 A5 A#5[/COLOR] Silen vihar [COLOR="red"]G5 A5 A#5[/COLOR] Burna noč [COLOR="red"]C5 D5 D#5[/COLOR] Odnese me [COLOR="red"]C5 D5 D#5[/COLOR] bel labod [COLOR="red"]G5 A5 A#5[/COLOR] Nič se ne boj [COLOR="red"]G5 A5 A#5[/COLOR] kmalu bom tvoj [COLOR="red"]G5 F5 A#5 C5[/COLOR] Na koncu sveta se ti boš skrivala [COLOR="red"]G5 F5 A#5 D5[/COLOR] A jaz bom našel pot do tja [COLOR="red"]G5 F5 A#5 C5[/COLOR] Povej vsem, ki bi te z medom hranili [COLOR="red"]G5 F5 A#5 [/COLOR] Da ni več upanja za njih [COLOR="red"]D5[/COLOR] Ni več upanja Najbrž ni čist točno ampak je pa za začetek kar vredu mislim da, če se komu da nadaljevat naj kar nadaljuje in popravi moje napake
Za akordacijo točneje zapisat uporabi najprej "Napredno urejanje" nato pa tole ikono. Mislim da se bo AliAs kmalu javil...
Je kar dobro, samo D# so duri in namesto Cm je G# [TAB]G5 A5 A#5 Gm Soj prestrašenih oči D# Tam sem vedel, da si ti Gm Daleč stran se čutiva D# Tu narazen padava G# Ista pesem isti zvok Gm Nekje na severu je razlog G5 A5 A#5 Silen vihar G5 A5 A#5 Burna noč C5 D5 D#5 Odnese me C5 D5 D#5 bel labod G5 A5 A#5 Nič se ne boj G5 A5 A#5 kmalu bom tvoj G5 F5 A#5 C5 Na koncu sveta se ti boš skrivala G5 F5 A#5 D5 A jaz bom našel pot do tja G5 F5 A#5 C5 Povej vsem, ki bi te z medom hranili G5 F5 A#5 Da ni več upanja za njih D5 Ni več upanja[/TAB] Zdaj pa dopolni z ostalim besedilom in vrzi v Dolpoteg
Wauu! Super ste, hvala! Če se komu ljubi, pa lahko spiše akorde tudi za ostale komade s Siddhartine plošče VI, ki še niso v dolpotegu: - Postavi se na mojo stran - Arena - Bonsai (nekaj je že na forumu) - Indian Boy
V Dolpotegu so že tablature za: Bel labod Postavi se na mojo stran Bonsai Areno in in Indian boy pa mogoče kdaj drugič... Lahko pa akorde spiše kdo drug, če želi