Mene pa zanima kaj je narobe z vašimi skaldbami od siddharte? VSako ko hočem odpreti ni nič notr v tisti datoteki v prov nobeni!!! Zdej me pa zanima, če ma kdo ploščo Saga z akordi in mogoče tudi s tableturami tko kot so bile vse ostale plošče od Siddharte? Hvala za odgovor in hvala za pomoč!! Zlo si želim imeti tudi zadnjo ploščo!! Samo Kogoj
Eko, komade iz Sage sem zdaj ponovno naložil. Manjkajo še sicer pesmi Nevarno mesto, Od mraka do zore in pa Tom waits for me , ker jih še nisem zakordiral... Ostalih komadov zaenkrat še ne bom popravljal (bom počakal da se uredi težava z dolpotegom) - večino se dobi v skupnih datotekah, ki so poimenovane po albumih (tudi zdajle ponovno naložil). Če pa so še kakšne extra želje pa povejte
Manjkajo zdej še tri skladbe iz plošče Saga in nogometna himna Dviga Slovenija zastave!! Če znaš pa tudi kakšno solažo od Kreslina, bi bil pa zlo vesel!! Hvala Samo
Kot sem napisal... tiste tri pesmi manjkajo, ker jih še nisem napisal. Nogometno himno sem popravil, Kreslina pa zaenkrat nimam v načrtu.
Kar je v Dolpotegu iz albuma Saga: Alarm (tab) Angel diabolo (tab) Baroko (tab) Baroko - singl (tab) Madam (tab) Napalm 3 (tab) Napalm 3 - singl (tab) Napalm 3 - akustična verzija (tab) Narava Narava (tab) Stampedo (tab) Vojna idej (tab) Vojna Idej - akustična verzija (tab) ...in... Dviga Slovenija zastave - nogometna himna (tab)