Siddharta

Discussion in 'Izvajalce in njihove izdelke' started by CarpeDiem, Oct 15, 2007.

1. zingy

zingy Member

Hehe, tukaj je bila pa očitno kriva policijska ura... ker se sicer navadi, da "headlinerji" na koncertih (vsaj na slovenskih) vedno konkretno zavlečejo in zamudijo na koncertih. Potem ne hodi na razne Bujte repe, Mortadeljade in podobne prireditve. Glavno se začne šele ob 23-24h (razen če je izrecno poudarjena točna ura, kar na srečo marsikateri plakati in oglasi že počnejo). Isto je z večino večjih bandov - Kreslina smo enkrat čakali celo do enih, drugič pa Big Foot Mamo do pol enih (in je bil obakrat koncert napovedan za ob 22h).

2. viktor02

viktor02 Member

Itak. Sej mene ni motlo da so zamudli. Mene je motlo dejstvo da so potem posedali za šankom pa cajt zabijali namesto da bi se spravli na oder pa se pripravli. Sej sem že večkrat čakal na marsikateri band (slabše in boljše od siddharte), ampak so se tisti bandi vsaj takoj spravli na oder ko so prišli na prizorišče. Mercury band recimo. Tipi so prav prilaufali čez publiko pa skočli na oder. To ti je vnema :p

3. lulipinč

lulipinč New Member

Meni je siddharta že od nekdaj všeč,res pa da sedaj čedalje manj zaradi njihovih novih komadov ki mi niso preveč ušeč npr. album Saga,so se mi pa osebno "popravili" z albumom "Vi". Siddhartini stari komadi, album Nord,album Rh- pa so mi všeč ravno zaradi teh "umetnostnih" besedil..
    drugače so mi pa tusi všeč Big foot mama,Nude... pač vsak ima svoj okus. ;)

Lp

4. aceofs

aceofs Guest

najboljsi v slo definitvno

Share This Page