Hehe, tukaj je bila pa očitno kriva policijska ura... ker se sicer navadi, da "headlinerji" na koncertih (vsaj na slovenskih) vedno konkretno zavlečejo in zamudijo na koncertih. Potem ne hodi na razne Bujte repe, Mortadeljade in podobne prireditve. Glavno se začne šele ob 23-24h (razen če je izrecno poudarjena točna ura, kar na srečo marsikateri plakati in oglasi že počnejo). Isto je z večino večjih bandov - Kreslina smo enkrat čakali celo do enih, drugič pa Big Foot Mamo do pol enih (in je bil obakrat koncert napovedan za ob 22h).
Itak. Sej mene ni motlo da so zamudli. Mene je motlo dejstvo da so potem posedali za šankom pa cajt zabijali namesto da bi se spravli na oder pa se pripravli. Sej sem že večkrat čakal na marsikateri band (slabše in boljše od siddharte), ampak so se tisti bandi vsaj takoj spravli na oder ko so prišli na prizorišče. Mercury band recimo. Tipi so prav prilaufali čez publiko pa skočli na oder. To ti je vnema
Meni je siddharta že od nekdaj všeč,res pa da sedaj čedalje manj zaradi njihovih novih komadov ki mi niso preveč ušeč npr. album Saga,so se mi pa osebno "popravili" z albumom "Vi". Siddhartini stari komadi, album Nord,album Rh- pa so mi všeč ravno zaradi teh "umetnostnih" besedil.. drugače so mi pa tusi všeč Big foot mama,Nude... pač vsak ima svoj okus. Lp