Silent Pray

Discussion in 'To je moj bend' started by billy_bobo, Dec 15, 2015.

 1. billy_bobo

  billy_bobo Member

  Progressive heavy/power metal band z Nove Gorice.


  Priprave na božično praznovanje v Orto baru že v polnem teku. Se vidimo v Kadilnica Of Death: X-Mas Massacre w/ SPACE UNICORN ON FIRE & SILENT PRAY + Metal Dedek Mraz & selektor ROPE
  Četrtek, 24. 12. 2015, Orto Bar, Ljubljana.
  [​IMG]
  [​IMG]
   
 2. billy_bobo

  billy_bobo Member

  KONCERT SKUPIN TOMCAT IN SILENT PRAY

  Petek, 29. 4. 2016 ob 21:00

  Novogoriška power metal skupina SILENT PRAY se drži heavy metal izročila. Njihova nova avtorska glasba deluje sveže in dinamično. Gre za evropski power metal, kakršnega so v devetdesetih igrali npr. Helloween, torej netipično riffanje z dobrimi melodijami in marsikatero nepričakovano glasbeno prvino iz drugih zvrsti. Silent Pray so torej še eno heavy metal presenečenje iz Primorske, ki se navkljub številnim pokopanim skupinam še vedno kaže kot matična pokrajina domače hard'n'heavy scene. Z gostom pevcem Jurijem »Egzi« Čotarjem (ex-Shutdown, ex-Requiem, Stare Device).


  TOMCAT je ljubljansko/gorenjska hard rock zasedba z nekajletnim stažem na domači rock/metal sceni. Tomcat so tekom svojega obstoja zamenjali že vrsto članov, vsem inkarnacijam pa je skupna ljubezen do čvrste in energične hard rock glasbe. Leta 2013 so izdali svoj prvenec Bits N' Pieces, ki mu bo v letu 2016 končno sledila plošča z naslovom Something`s coming on wrong.
   
 3. billy_bobo

  billy_bobo Member

 4. billy_bobo

  billy_bobo Member

Share This Page