Pozdravljeni! zelo bi bil vesel če bi kdo ugotovil akorde za pesem ansambla stil Le tebe bi. če je možno bi imel klasične akorde, če pa kdo pozna pa lahko napiše tudi narodnozabavne. v glavnem važno je da se jo da zaigrati na navaden ritem. lahko pa napiše tudi začetne akorde za ukulele če se kaj razlikujejo. Le tebe bi imel, in s tabo vse počel, več ne zanimajo me druge. Tebi vse bi dal, s tabo se smejal, le tebi nudil bi usluge. Hej punca tebe še ne poznam, veš da imam en dober plan, prav rad bi te odpelu kam, in ti nmal polepšal dan. Ti si kot angel iz nebes, v očeh prižgala si mi kres, nisi kot druge vse, ki rade z mano bi bile. NINA-SPIJE VSE NA EKS PETRI-JE SAMO ZA SEKS MAŠA-BILA JE GROBA, ME POTISNILA DO ROBA TJAŠA-PREPOGUMNA SAŠA-LJUBOSUMNA MAJI-NJEJ VŠEČ SO VEČJI MIŠO PA SEM PONESREČI. Le tebe bi imel, in s tabo vse počel, več ne zanimajo me druge. Tebi vse bi dal, s tabo se smejal, le tebi nudil bi usluge. Ej punca neki mi povej, a si sploh še moja kej, veš nebi rad te zgubu, mal sm vate se zalubu. Sej si kot angel iz nebes, ustvarjena za najin ples, jst neki dobr vem, nobena ti ne seže do kolen. NINA - SPIJE VSE NA EKS PETRI - JE SAMO ZA SEKS MAŠA - BILA JE GROBA, ME POTISNILA DO ROBA TJAŠA - PREPOGUMNA SAŠA - LJUBOSUMNA MAJI - NJEJ VŠEČ SO VEČJI MIŠO PA SEM PONESREČI. Le tebe bi imel, in s tabo vse počel, več ne zanimajo me druge. Tebi vse bi dal, s tabo se smejal, le tebi nudil bi usluge. Le tebe bi imel, in s tabo vse počel, več ne zanimajo me druge. Tebi vse bi dal, s tabo se smejal, le tebi nudil bi usluge.
Code: F# B ... Le tebe bi imel, H in s tabo vse počel, več ne zanimajo me druge. F# B ... Tebi vse bi dal, H s tabo se smejal, le tebi nudil bi usluge. F# B H C# F# B H C# F# B ... Hej punca tebe še ne poznam, H veš da imam en dober plan, C# prav rad bi te odpelu kam, F# in ti nmal polepšal dan ... B Ti si kot angel iz nebes H v očeh prižgala si mi kres C# nisi kot druge vse ki rade F# z mano bi bile ... F# NINA-SPIJE VSE NA EKS B PETRI-JE SAMO ZA SEKS H MAŠA-BILA JE GROBA, C# ME OTISNILA DO ROBA F# TJAŠA-PREPOGUMNA B SAŠA-LJUBOSUMNA H MAJI-NJEJ VŠEČ SO VEČJI C# MIŠO PA SEM PONESREČI.
Ne vem. =) Žal sem premalo "doma" v teh vodah. Nisem vajen tega stila glasbe na takšen način. Daj na mute pesem in glej. Mene takoj asociira na boyband. Šalčki, klobuki, muvi,... Je pa res, da pesem gre v uho na prvo žogo.
Pozdravljeni, Imamo eno vprašanje, ki ravno ne sodi k temu forumu ampak potrebujem pomoč. Sem dokaj nov v kitarskih vodah, igram cca. pol leta. Zanima me kakšen je akord Fism ?..Ni kjer ga ne najdem, mogoče so to tuje oznake,so naše drugačne?
Res ne sodi sem, ampak vseeno si poglej tole: KLIK in KLIK pri FIS-molu ni nobenih tujih ali naših navzkrižij z imeni. Le da se lahko napiše na par načinov: F#m ali včasih tudi fis (male črke pomenijo da gre za mol) ali celo FISm. in preveri še naš Akordni krog To je to