so v dolpotegu tri datoteke na to temo. Resnici na ljubo do sedaj niso bile dosegljive ker je ta del dolpotega še vedno neurejen, a sem Tajč‡i uštimal, tako da ta mapa je sedaj OK Malce sem še preveril kaj je v arhivu 2akordi.net in našel tole: [TAB]Uvod: E||-------------------------|-----------------------|| B||-------------------------|-----------------------|| G||-------------------------|-----------------------|| D||-------------5--6--6--6--|--5----------5--8------|| A||--6--6----6--------------|-----8----6------------|| E||-------------------------|-----------------------|| D# G# Ne moras biti bogat i lijep D# A# samo budi dobar i pokloni mi cvijet D# G# ne moras biti snazan i grub D# A# D# A# da budes za moj svijet D# G# Ti si momak za pobijede D# A# dvije prave rijeci biti dovoljne D# G# plava zvijezda na nebu sja D# A# D# A# ti si onaj koji tajnu zna A# D# Hajde da ludujemo ove noci G# A# D# hajde zaljubi se u moje oci G# A# D# G# A# D# tvoje su usne kao cokolada to mi se dopada [/TAB]
Tale uvodni solo ni ravno najboljši oziroma je bolj mimo. Peti ton (tista 6-ka za 5-ko) je ne A struni itd. Mislim, da je mondxxi nekje na forumu objavil pravega. EDIT: Evo ga. Samo malo je treba prej pobrskati predenj se odpre nova tema.
Fantje hvala za vaš trud in se opravičujem ker nisem bil dovolj jasen. Potrebujem v bistvo za solo, ki je vmes. Ostalo sem pogruntal, tukaj mi pa zadeva ne uspe ravno najbolje.