Pozdravljeni prosim če mi.lahko kdo spiše akorde za naslednji komad hvala link: http://www.youtube.com/watch?v=Ay28_nWk2kM&feature=youtube_gdata_player Tanja Žagar Carica Da bo večno sem vrjela Zate sem živela dala vse ti pa malo bil si z mano malo poblefiral še drugje Nisem več naivna tvoja mala da še kdaj za tabo bi jokala.... Tvoja samo tvoja sem bila zdaj uživam tebi pa dogaja kriza več ne dam ti svojega srca,ti pa rad bi da se ti zgodi repriza. Tvoja tvoja več ne bom a a vem da si se hotel le igrati z mano, zdaj sam si ti jaz pa carica.... kit Spet bi z mano vodoravno a se tvoje igre več ne grem bolje sama kot pa s tabo zame nisi pravi to zdaj vem Nisem več naivna tvoja mala da še kdaj za tabo bi jokala....
[TAB] Abm E B F# Abm E B F# Abm E B F# Da bo večno sem verjela Zate sem živela dala vse Abm E B F# ti pa malo bil si z mano malo poblefiral še drugje C#m B F# ... Nisem več naivna tvoja mala ne ne C#m B F# ... da še kdaj za tabo bi jokala.... Abm E B F# Tvoja samo tvoja sem bila zdaj uživam tebi pa dogaja kriza Abm E B F# več ne dam ti svojega srca, ti pa rad bi da se ti zgodi repriza. Abm E B F# Tvoja tvoja več ne bom a-a vem da si se hotel le igrati z mano, C#m Ebm Abm E B F# zdaj sam si ti jaz pa carica.... Abm E B F# Abm E B F# Abm E B F#[/TAB]
Kljub globokemu prestopu v turbokomercjalo dodano v dolpoteg: Carica PS: Carica je cesarica. Celo Oliver je nekoč uporabljal naziv Cesarica. Res ne štekam teh čapcev