Prosim za akorde za sledečo pesem Hvala link: https://www.youtube.com/watch?v=DN5hZLLyD6E Tanja Žagar Rada bi Skrivnostna, tiha lahko ljubezen je, a pogled pove, kaj želi srce. Lahko obraz skrije čustva in strasti, a pogled ne zna, ga srce izda. Rada bi, da s tabo moje srce zagori, da bi vsaj enkrat ljubila, kot si v sanjah mene ljubil ti. Rada bi, da veter nama poljube hladi, da skupaj zdaj izgubiva, v barvah se noči. Če ljubezen v tišini skrita je, vedno več pove, kot besede vse. Lahko obraz skrije čustva in strasti, a pogled ne zna, ga srce izda.
Žal na tem novem forumu (višja sila nas je prestavila nanj) še ni urejeno zapisovanje akordov, kot je bilo prej... a je v delu! Medtem se lahko uporabi tag [ code ] v kombinaciji z izbiro fonta Courier New.
Uroš, seveda lahko. V čem je problem? Besedilo imaš. Akorde tudi. Potrebno je samo še sestaviti celoto in prekopirati v naslednji post...
Kopiraj tekst v Notepad (Beležnico) Označi celoten tekst in mu določi pisavo "Courier New" Dodaj akorde (premikaj jih nad tekstom s preslednico v desno, oziroma z "backspace" v levo) urejen tekst prekopiraj v odgovor na tale moj post. pusti tako kot bo prvič ratalo, ničesar ne popravljaj. za popravke in dodatke poskrbiva naknadno.
nekako tako gre- oprostite, ker sem pozen Tanja Žagar Rada bi Uvod F C F Dm Skrivnostna, tiha lahko ljubezen je, Gm C a pogled pove, kaj želi srce. F Dm Lahko obraz skrije čustva in strasti, Gm C a pogled ne zna, ga srce izda. ref Bb Rada bi, F da s tabo moje srce zagori, C da bi vsaj enkrat ljubila, F kot si v sanjah mene ljubil ti. Bb Rada bi, F da veter nama poljube hladi, C da skupaj zdaj izgubiva, F v barvah se noči. Če ljubezen v tišini skrita je, vedno več pove, kot besede vse.
Tanja Žagar Rada bi Uvod F C F Dm Skrivnostna, tiha lahko ljubezen je, Gm C a pogled pove, kaj želi srce. F Dm Lahko obraz skrije čustva in strasti, Gm C a pogled ne zna, ga srce izda. ref Bb Rada bi, F da s tabo moje srce zagori, C da bi vsaj enkrat ljubila, F kot si v sanjah mene ljubil ti. Bb Rada bi, F da veter nama poljube hladi, C da skupaj zdaj izgubiva, F v barvah se noči. Če ljubezen v tišini skrita je, vedno več pove, kot besede vse.