Iscem akorde za pesem Glas Srca od Twins. Hvala vnaprej. LP. http://www.youtube.com/watch?v=bZxoSPZSHQ8&feature=related - Link do pesmi.
Glede na to, da ni priloženega besedila, je rešitev takale: Uvod: G# G# Kitica: G# G# C# C# D# D# G# G# G# G# A#m A#m D# D# G# G# Refren: C# D# G# G# C# D# G# G# C# D# Cm C# C# D# G# G# Način ubiranja akordov: Code: G# e-----------4--------------| H--------4-----4-----4-----| G--------------------------| D-----6-----------6-----6--| A--------------------------| E--4-----------------------| C# e--------------------------| H-----------6--------------| G--------6-----6-----6-----| D-----6-----------6-----6--| A--4-----------------------| E--------------------------| D# e--------------------------| H-----------8--------------| G--------8-----8-----8-----| D-----8-----------8-----8--| A--6-----------------------| E--------------------------| A#m e---------------------------| H------------6--------------| G---------6-----6-----6-----| D------8-----------8-----8--| A---------------------------| E--6------------------------| Cm e--------------------------| H-----------4--------------| G--------5-----5-----5-----| D-----5-----------5-----5--| A--3-----------------------| E--------------------------| Se kdo znajde? lpmondxxi
Code: The Twins - Glas srca ---------------------------- G# C# Ne vem kaj slišim, kaj to je D# G# Š epet v srcu sliši se A#m Kot listi v vetru plešejo D# G# In mi tiho, tiho pravijo Le poslušaj glas srca Le-ta te nikoli ne izda Pa čeprav ti vedno ni Ni lahko, se odločiti Refren: C# D# G# Jaz le s tabo grem naprej C# D# G# Ko skupaj sva nama ni mej C# D# Cm C# In če kdaj v tebi dvom pojavi se D# G# Jaz povem ti ljubim te Ne vem kaj slišim, kaj to je Š epet v srcu sliši se Kot listi v vetru plešejo In mi tiho, tiho pravijo Jaz le s tabo grem naprej Ko skupaj sva nama ni mej In če kdaj v tebi dvom pojavi se Jaz povem ti ljubim te G# Tam na nebu (tam na nebu) C# D# Nekaj smeje se (nekaj smeje se) G# Tam v daljavi (tam v daljavi) C# D# Nekaj vabi me C# D# Nekaj vabi me Jaz le s tabo grem naprej Ko skupaj sva nama ni mej In če kdaj v tebi dvom pojavi se Jaz povem ti ljubim te
Očitno priložnostna skupina k je leta 2000 zmagala na Slo popevki po izboru občinstva. Sicer pa ne najdem nič uporabnega o njih (njiju). Tuikaj je še en video, verjetno uradni: http://www.rtvslo.si/mojvideo/avdiovideo/the-twins-glas-srca/14572/ Torej kdo sta the Twins?