OJ! A bi mi lah kšn zrihtu akorde za uvoden komad pr nadaljevanki tv dober dan. Zdej jo spet predvajajo in sm opazu da je song večinoma posnet s samimi kitarami. Hvala že zdej
malo off topic pa vseeno... ki jo predvajajo pa kdaj?... Sploh nisn vedo... Pač malo bi pogledo kaki del da se stare legendarne nadaljevankice spolnim... lejpi pozdraf
http://media.mimovrste.com/tracklist.php?id=10207843255800 a ni to predelan en drug komad... pa mam dons lukno v glavi pa mi ne potegne ker?
Oj! Ja Nomad vsi komadi so predelave znanih in manj znanih slovenskih pesmi, sam če na tvojmu linku pogledaš komad mislim da št. 13 pa ni predelava, in za ta komad bi jst rd akorde, k je v originalu sam s kitaram izveden (poleg bobnov)
Hmm...kokr jz vem je : G D C D G Tv Dober dan, Tv Dober dan G D Ana, Samo, Miran in Frane C D Pri Zofki v klapi nič skrito ne ostane... G D C D se ponavlja. Tm k maš Tv dober dan daš sam še G na konc. Nism profi v tem
ooo super!! So tapravi ja... tam en prehod umes pred refrenom je C pa še nekaj, nism še mel časa.... hehe... Tnd ti za akorde.... Lp
Nomad jest mam tud lukno u glavi...ampak.. prsežem da je komad priredba... in to.. še rime se rimajo na priredbo. Evo.. če se kdo spomni komada od Gu Gu (mislim da so oni bli) mi je pršla u glavo linija (melodija in akordi) od teksta : "Kdo pod mizo velik dnar obrača" = priredba na njihovo vrstico "Natakar še drobiža mi ne vrača" al tko nekak. TUP TUP Spomn se mond spomn se.. dej nej mi kdo pomaga.. Želim si na jamajko, tja vodim svojo barko... pa sej veste no...
Pa ni več lukne !!! Želim si na Jamajko - Gu Gu mogoče ni glih čist korektno sneta... ampak definivno je to... pa pijan je bil tist natakar