več vasko atanasovski ni te več http://www.youtube.com/watch?v=fNOIA49jx0k Temna temna je noč skoz katero hodim proč proč od vseh stvari od katerih srce boli Dolga, dolga je ta pot na k'tiri žalost je povsod mi veter slekel je telo mi sonce z'žgalo je meso A tebe ni, ni te več ni te več, ni te več se včasih zdi, kot da še si a plamen že dolgo ne gori In ko t'ko hodim se borim da svoje duše ne zgubim se mi včasih že zazdi da sem premagal vse skrbi Ko spet naenkrat pride kača ki v luknjah časa se obrača se zvije vame in me stisne iz mene kri in žolč potisne A tebe ni, ni te več ni te več, ni te več in kakorkoli se obrnem se s tvojimi očmi zagrnem se s tvojimi očmi zagrnem
Če se ne motim... takole nekako [TAB] Em C G D Temna temna je noč....... Em C G D skoz katero hodim proč....... Em C G D proč od vseh stvari........ Em C G D od katerih srce boli...... Dolga, dolga je ta pot na k'tiri žalost je povsod mi veter slekel je telo mi sonce z'žgalo je meso G D Em C A tebe ni ni te več .......... G D Em C ni te več ........ ni te več ... G D Em C se včasih zdi, kot da še si .......... Am F D a plamen že dolgo ne gori [/TAB]