Nikjer ne najdem akordov za ta legendaren komad. Dobrim vilam se že vnaprej zahvaljujem. Pa srečno v letu 2012! [video=youtube;12LW46D0T6s]http://www.youtube.com/watch?v=12LW46D0T6s[/video] DAN BREZ TEBE KAJ JE TO LJUBEZEN, VSE KAR DIŠ I PO TEBI KAJ MI BO NOV DAN, KO ČUTIM LE TEMO V SEBI A NAJ - SPREMENIM VSE, A NE BI BIL KAR BI ŽELELA IN SPET – VEM DA SREČNA BOŠ KER SREČEN BOM, KO BOŠ LJUBILA USTAVIL BI ČAS, KO SVA ENO BILA KOT DA V TRENUTKU UJET, BI BIL SPET NAJIN SVET REF: NE POMAGA DAN, KO DAN JE BREZ TEBE – MI NE MINE NE POMAGA DAN, KO DAN SE MI ZDI DA JE VSE SLEPA ZVESTOBA, PRAZNA SOBA LE Š E VONJ JE PO TVOJEM PARFUMU NE POMAGA DAN, KO DAN JE BREZ TEBE ENA JE LJUBEZEN, VSE PREVEČ JE KAZNOVANA SPMINI KOT TATU, NAJ ZDAJ ZAČNEM KAR ZNOVA IN TAKO SI BLIZU, A NEBO NI ISTO MOJE CESTE NI VEČ V TVOJEM SVETU O TEBI – Š E SANJAT NE SMEM REF: NE POMAGA DAN…. USTAVIL BI ČAS, KO SVA ENO BILA KO DA U TRENUTKU UJET UPAM DA BO SPET NAJIN SVET A MI NE POMAGA DA VIDIM TE MI NE POMAGA DA POZABIM TE…. SLEPA ZVESTOBA, PRAZNA SOBA LE Š E VONJ JE PO TVOJEM PARFUMU NE POMAGA DAN, KO DAN JE BREZ TEBE
Kitica: A/F/C/Em Ustavil bi čas...= Dm/Em/Am Dm/Em/F/G Refren: Dm/G/Am/Am F/G/Am/Am Dm/G/E7/Am F/G/Am/Am lpmondxxi
Code: Am F C Em kaj je to ljubezen, vse kar diši po tebi Am F C Em kaj mi bo nov dan, ko čutim le temo v sebi Am F C Em a naj - spremenim vse, a ne bi bil kar bi želela Am in spet – vem da srečna boš F C Em ker srečen bom, ko boš ljubila Dm Em Am Am ustavil bi čas, ko sva eno bila Dm Em F G kot da v trenutku ujet, bi bil spet najin svet REFREN: Dm G ne pomaga dan, ko dan Am Am je brez tebe – mi ne mine F G ne pomaga dan, ko dan Am Am se mi zdi da je vse Dm G slepa zvestoba, prazna soba E7 Am le še vonj je po tvojem parfumu F G ne pomaga dan, ko dan Am Am je brez tebe Am F C Em ena je ljubezen, vse preveč je kaznovana Am F C Em spomini kot tatu, naj zdaj začnem kar znova ...
Pravilno predvidevaš. Tudi transkripcija je ok po mojem.. (malo so sem in tja zamaknjeni akordi, vendar ni sile). lpmondxxi
To zamaknjenost popravi -predvsem z uporabo beležke (Notepad) in CourierNew fonta. Potem pa si vabljen da zadevo naložiš v dolpoteg
[TAB]Am F C Em kaj je to ljubezen, vse kar diši po tebi Am F C Em kaj mi bo nov dan, ko čutim le temo v sebi Am F C Em a naj - spremenim vse, a ne bi bil kar bi želela Am in spet – vem da srečna boš F C Em ker srečen bom, ko boš ljubila Dm Em Am Am ustavil bi čas, ko sva eno bila Dm Em F G kot da v trenutku ujet, bi bil spet najin svet REFREN: Dm G ne pomaga dan, ko dan Am Am je brez tebe – mi ne mine F G ne pomaga dan, ko dan Am Am se mi zdi da je vse Dm G slepa zvestoba, prazna soba E7 Am le še vonj je po tvojem parfumu F G ne pomaga dan, ko dan Am Am je brez tebe Am F C Em ena je ljubezen, vse preveč je kaznovana Am F C Em spomini kot tatu, naj zdaj začnem kar znova Am F C in tako si blizu, a nebo ni isto Em Am moje ceste ni več v tvojem svetu F C Em o tebi – še sanjat ne smem REFREN: Dm G ne pomaga dan, ko dan Am Am je brez tebe – mi ne mine F G ne pomaga dan, ko dan Am Am se mi zdi da je vse Dm G slepa zvestoba, prazna soba E7 Am le še vonj je po tvojem parfumu F G ne pomaga dan, ko dan Am Am je brez tebe Dm Em Am Am ustavil bi čas, ko sva eno bila Dm Em F G kot da v trenutku ujet, upam da bo spet najin svet Dm G a mi ne pomaga Am Am da vidim te F G mi ne pomaga Am Am da pozabim te Dm G slepa zvestoba, prazna soba E7 Am le še vonj je po tvojem parfumu F G ne pomaga dan, ko dan Am Am je brez tebe[/TAB]