žiujo. ja no. če mi kdo zna pomagat. nevem ke nj najdm kr kol za ta kumad. band mi ne odpiše na nuben mail tko da upam d se komu tuki kej sanja ke bi bli kkšni tabsi al pa kr kol. hvala žiga
Ti bom jaz napisal tabulaturo - upam, da do konca tega tedna. Prej samo prilepi tukaj besedilo... če ga ne najdeš na netu, ga pa prosim napiši sam
Evo besedilo: Proti soncu, skozi mrak, divjam kot pobegli vlak Ni je moči ki me ustavi in me na kolena spravi Jaz sem tempirana bomba, jaz sem pobegli vlak Zapravljaš dneve z mano punca, meni ni več pomoči Sploh nimam več nadzora, stvari bežijo iz rok A to je tisto stanje, kjer začutim največjo moč In že hitim ... Proti soncu, skozi mrak, divjam kot pobegli vlak Ni je moči ki me ustavi in me na kolena spravi Proti soncu, skozi mrak, divjam kot pobegli vlak Nimam miru in ne obstanka, meni vedno nekej manjka Pravijo naj se umirim, zakaj vedno stran bežim Jaz hočem le malo akcije, prave satisfakcije Ker jaz sem tempirana bomba, jaz sem ponoreli vlak In to je tisto stanje, kjer začutim največjo moč In že hitim ... Proti soncu, skozi mrak, divjam kot pobegli vlak Ni je moči ki me ustavi in me na kolena spravi Proti soncu, skozi mrak, divjam kot pobegli vlak Nimam miru in ne obstanka, meni vedno nekej manjka
Tabulaturo imam spisano in zdaj čaka na mojem kompu za upload. TomB da ti bo lažje z akordi... Uvod: Bm A G A Verz: Bm D G A Refren: D A G A Bm A G A Zdaj jih samo še razmečeš po besedilu (refrene lahko izpustiš, ker sem že jaz), potem pa v tvoji datoteki dodam še mojo tablaturo Saj ne da bi te priganjal... Lahko tudi jaz še to končam... imam 5 min dela.
AliAs,Lahko pa združiva ali pa lahko ti dokončaš. Evo en del: INTRO:E,E,G,G,A,A,D,D, INTRO RITEMOL,DOL,GOR. E D# C C# E C# Proti soncu, skozi mrak, divjam kot pobegli vlak D E B E C C# Ni je moči ki me ustavi in me na kolena spravi D E D D# E C# Jaz sem tempirana bomba, jaz sem pobegli vlak D# E D D# C E Zapravljaš dneve z mano punca, meni ni več pomoči D G# D C C# Sploh nimam več nadzora, stvari bežijo iz rok C D F D# A to je tisto stanje, kjer začutim največjo moč B D# In že hitim ... Ali mi lahko poveš kako pišeš akorde?(po posluhu ali koko drugače)
Kak si pa ti to dobil? Počakaj bom jaz zadevo dokončal in si poglej kateri akordi so pravilni - bo uploadano v 15 minutah Tabulature pa seveda pišem po posluhu - a obstaja še kakšen drug način?
Pobegli vlak Besedilo + akordi + tabulatura Lahko opišeš svoj način? Jaz pesem poslušam in poskušam zraven igrati - iščem prave tone oz akorde