ZALINA PESEM Iz noči svetloba se rodi Gre u trte in gre med ljudi A obstaja še en poseben soj To si ti in tvoje duše kroj Otroštvo gre a ostanejo vezi Smo le snov ki zvezde v kp drži Pred ljubeznijo se ne mormo skrit Dej ostan ne od mene it Ne pozabi da sva že bila Ne pozabi našega sveta Ti si ta ki si zame smisel dni Strast ki včasih zaboli Pravjo da zame več te ni Čakal sem in bom do konca dni Tudi vino ki v sodih dozori Je srce v ljubezni vse pusti Ti si ta ki si zame smisel dni Strast ki včasih zaboli Ti si ta ki si zame smisel dni Moje oči moje dlani
Code: D Dsus4 D Dsus4 D Dsus4 D Dsus4 Iz noči svetloba se rodi D G A Asus4 Gre u trte in gre med ljudi G D G A obstaja še en poseben soj D A D Dsus4 D Dsus4 To si ti in tvoje duše kroj ...... D Dsus4 D Dsus4 Otroštvo gre a ostanejo v e z i D G A Asus4 Smo le snov ki zvezde v kp drži G D G Pred ljubeznijo se ne mormo skrit D A D Dsus4 Dej ostan ne od mene it A D Ne pozabi da sva že bila A D Ne pozabi našega sveta Hm F#m Ti si ta ki si zame smisel dni G A Asus4 A Strast ki včasih zaboli .......... proti koncu se dvigne za dva poltona (iz D v E) in se mi douzdeva da še malo po svoje zavije... tudi sicer nisem povsem ziher da nisem kje pomešal Dsus4 in A ....