Obdelani avtorji: Ana Pupedan Agropop Aleksander Mežek Andrej Šifrer Chateau Čuki Don Mentony Band Drinkers Irena Tratnik Irena Vrčkovnik Lado Leskovar Gamsi Helena Blagne Magnifico Make up 2 Majda Sepe Miran Pečovnik - Pidži Miran Rudan Neca Falk Nude Oto Pestner Pepel in kri Saša Lendero Sebastian Slon in Sadež Sonja Gaberšček Stane Vidmar Šank Rock Tabu Tanja Ribič Tomaž Domicelj Vlado Kreslin Zoran Predin Tukaj spodaj pa nabiramo tiste priredbe, oziroma slutnje priredb, za katere imamo pač premalo podatkov: MARTA ZORE Ljubezen / ? nek španski komad ? (Mislim, da so ble tri različne izvajalke): Jaz sem za žur / Asereje (The Ketchup song) ? Las Ketchup ?: Glas tišine / Sound of Silence (Simon & Gafrunkel) ?: Ajde mala gor me užgi / Light my fire (Doors) ?: Vetra tih šepet / Blowing in the wind (Bob Dylan) Odgovor v vetru / Blowing in the wind (Bob Dylan) ?: Tišina noči / The sound of silence (Simon and Garfunkel) ?: Tam v džungli / In the jungle (Lebo M.) ?: Sobotni večer / Wonderful tonight (Eric Clapton) ?: Svetniki vsi gredo v nebo / Oh when the saints go marching in (črnska duhovna) ?: John Brown / John Brown (črnska duhovna) ? Ker je dama (pesem v reklami za Vitalinea jogurte) / She's a lady (Tom Jones) ?: Milord (Edith Piaf) - Tole ne vem kako bi bil naslov - gre pa besedilo neki v stilu: jaz vas poznam milord...všeč mi je vaš obraz... Je'bela cesta Umazana stara luknja / Dirty old Town (Pogues) (Dubliners)