Prosim prijaznega mojstra da napiše akorde za tole pesem. Jaz nisem nikoli bil dober v tem ....verjamem pa, da vas je kar nekaj tukaj ki obvladate .... Ne boste verjeli, več kot 4 ure sem iskal tole in nisem našel...:mellow: Našel sem pa tole: http://www.adults_only.bloger.hr/post/zdravko-colic--bling-blinge-blinge-bling/430549.aspx In besedilo: Bling, blinge, blinge, bling Romantičnu pjesmicu staru ja pjevat' č‡u vama kroz noč‡ još samo da nadjem gitaru svi drugovi za mnom č‡e doč‡' Romantična pjesmica mala niz ulice tihe č‡e proč‡' i trajat' č‡e do novog dana tih zvukova čarobna moč‡ Ref. 2x Bling, blinge, blinge, bling sviraj mandolino dok je u meni još, vatra, bol i vino bling, blinge, blinge, bling plači struno nježna za onom što je sad tudja žena Ref. 2x Sviraj, sviraj mandolinoooooo (2x) Bling, blinge, blinge, bling (2x) Hvala
Ej - veš da dobiš... jutr BTW tega še nkol nisem slišu, al je pa tolk stara... pa tale stran je tud kul.
Code: Bling, blinge, blinge, bling - Zdravko Čolič‡ Gm F Cm D# D Gm Gm D# Romantičnu pjesmicu staru Cm F B ... D ja pjevat' č‡u vama kroz noč‡ Gm D# još samo da nadjem gitaru Cm D# D svi drugovi za mnom č‡e doč‡' Gm D# Romantična pjesmica mala Cm F B ... D niz ulice tihe č‡e proč‡' Gm D# i trajat' č‡e do novog dana Cm7 D7 tih zvukova čarobna moč‡ Gm Bling, blinge, blinge, bling Cm sviraj mandolino F dok je u meni još, B D vatra, bol i vino Gm Bling, blinge, blinge, bling Cm plači struno nježna D Gm za onom što je sad tudja žena ============================================== iz A-mola gre pa takole : ============================================== Code: Am G Dm F E Am Am F Romantičnu pjesmicu staru Dm G C ... E ja pjevat' č‡u vama kroz noč‡ Am F još samo da nadjem gitaru Dm F E svi drugovi za mnom č‡e doč‡' Am F Romantična pjesmica mala Dm G C ... E niz ulice tihe č‡e proč‡' Am F i trajat' č‡e do novog dana Dm7 E7 tih zvukova čarobna moč‡ Am Bling, blinge, blinge, bling Dm sviraj mandolino G dok je u meni još, C E vatra, bol i vino Am Bling, blinge, blinge, bling Dm plači struno nježna E Am za onom što je sad tudja žena dej še mal preveri, če so vsi moli in sedmice na pravih mestih, predem "gorpotegnem"
Aja .....mislim da je to ena prvih njegovih ....prvi njegov hit .....potem je vse šlo navzgor..... Stran? hehe ....poslušam Crvene koralje že pol ure ..... "ove stare melodije bude memorije čiste nostalgije i ne znam šta mi je" :
NoMAD, dobro je tole! Mogoče tam kje je D7 pride še D ? ....ne vem ...probaj prosim Code: Cm7 D7 D tih zvukova carobna mooooooooc Drugač sem pa naložil GP od te pesmi. Odlično napisan! Ko je boš odobril, daj link kar tukaj v temo... Probal sem zraven GP-ja igrati .....se mi zdi da si vse zadel. Svaka ti čast! Meni to ne gre... Kje primeš D# ? Meni je na šesti prečki prezahteven (velike prste imam ) Jaz ga primem takole: E 3 B 4 G 3 D 5 A X E X Še to bi te prosil...tole na koncu.... Code: Gm F Sviraj, sviraj mandolinoooooo (2x) Cm Bling, blinge, blinge, bling (2x) Če probaš napisati ....jaz sem nekaj probal , ampak ne vem če sem zadel.... Hvala ti! Res si mojster....
Singit - Blingit http://soundcloud.com/nomad-8/nomad-bling-blinge-bling ps.: tole je iz A-mola -------------------------------------- LEGENDE ! sry ko smetim tukej tale zbirka je pa resnično legendarna... skoraj "Nema da nema!" že dva dni sen skor non stop pasem po njej...
Tole mam raje iz Gm.... fajn si tole zabrenkal. Ritem si kar zadel... Glede na to da komad poznaš šele tri dni, si melodijo kar dobro ujel .... Bom jaz tudi posnel ....sam da bo prilika.....
D# dur je kr se mene tiče najbl za**ban prijem kr jih igram, oziroma se ga izognem če se le da... še posebej če ugotovim da me tud glasilke vodijo k izbiri kerga druzga ključa... držim pa jest tole prov špecialno in z barejem na 6 polju + mali bare na 8 polju skratka: E 6 B 8 G 8 D 8 A 6 E X skratka - mali bare čez tri strune na 8. polju držim z prstancem... včasih tud mal brenči zato... ne vem če sem že koga vidu A-shaped barreje tako igrat. ---------------- dolpoteg tudi v txt obliki: Bling, blinge, blinge, bling