Zmelkoow - Včasih Se Spomnem / Belo sonce Kdo ve kje bi dobil akorde za to pesem? Kaj da rečem ? hvala
Nevem s katrega CD je. Sem ga dobil po email-u od ene .... In sem ga iskal po internetu, pa kaj ko od Zmelkov ne najdem nobene diskografije ne besedil ne nic, pa ne da bi najdel kaksne akorde. Al sem jaz toliko nesposoben ali koji k... V glavnem... saj ji lahko pisem, da mi pove od kje je ta komad. Ma pol bi vidla,da sem zainterasiran jaz pa bi jo rad presenetil s kako serenado. Hvala
diskografija tut kakšen akord se najde sam od zmelkoow poznam kar precej.. tega komada pa res ne :42:
Zmelkoow majo vse lepo pošlihtan na netu, sam moraš iskat kot zmelkoow in ne kot zmelkov. dva "o" in dopeltW !!! kr lepo odguglej še enkrat... in ja tega komada, ki ga iščeš ni vmes... sem že zadnč iskal...
Hvla za pozornost. Se opravicujem ker me ni blo toliko casa( verjetno sem imel kake probleme) Besedilo(koscek: koliko se mi bo dalo poslusati in pisati): Belo sonce in tezek zrak ...... z avtom poplesujes sem in tja In jaz lovim sence dreves, Ki mi krizajo pot Medtem ko kar nekam grem Samo, da grem od tod Kaksna zguba casa To zivljenje zakaj ga imam ravno jaz Mislim casa, al pa tudi zivljenje Raje neham mislit na glas In v prazno se ozrem Itak vem, da ne vem Vsako tolko si lahko malo lazem Prevec pa ne smem Drugi dan drugi veter In mi ni cisto nic odvec ?e belo sonce je lepo Spominja me na sneg Ki kakor otrok na jezik lovim On pa mi pada v oci In slisim kako se smejim In kobilice, ki so pred nami bezale S posusenih trav so cisto dovolj Da bi se enkrat isto izbral Vcasih se spomnim da bi takrat lahko s tabo odsel Ampak zdaj se mi zdi mogoce se slajse to Da samo vem da bi te lahko takrat imel Belo sonce in tezek zrak ...... z avtom poplesujes sem in tja In jaz lovim sence dreves, Ki mi krizajo pot Medtem ko kar nekam grem Samo, da grem od tod Samo od tod To je vse. Mogoce pa bo to na naslednjem CD. In sedaj komaj vidim, zakaj mi je to poslala.
na starani Zmelkoow pod diskografijo se lahko povlece dol mp3. Pa ce ma gdo uho in ce mu se da? Ha? Prosim?
ma kdo akorde za komad po srcu poštenjak ? rabu bi pa za kitaro in klaviature bobnar se bo pa že znašu bass bomo pa še nekak hvala
hm... pa sem mislu da je v dolpotegu :slap: :slap: Code: E Čez širna morja plovem jaz A in tvoje ime izgovarjam na glas, fis valovi butajo ob ladjo H in jaz pogrešam svojo Nadjo. E so dolgo mi dnevi, še daljše noči, A vseskozi me spremljajo tvoje oči, fis E plovem zdaj jaz in čakaš me ti, H E druge se ženske mi španske vasi. ref.: A B H trd je moooj.... mornarski kruh, A gis fis E zadnjič sem dvigal sidro in sem dobu pruh. A B H A gis fis E trd je mooj in čisto suh. Tako je trd, da skoraj ni več kruh. Čez širna obzorja zrem zdaj jaz, v daljavi vidim le tvoj obraz. .... (ostalo se ponovi)