hello...prepelica ja js tut kr ne morm vrjet, da sm slučajn uletu pogledat, če je kej novga klele. hehe :D anyway tole, ne boš vrjeu je blo...
soseda? :D ker sosed pa si ti :D haha okn bom (spet) odpru k bo vroče zdej je premrzl zuni :D in z mrzlimi prsti se ne da špilat heh.
hvala vsem za komentarje! :) ryms: haha...sm hodu ja do 6. - 7. razreda OŠ pol sm pa pustu glasbeno (idiot js) zarad različnih zadev. btw takrat...
eh ne bit, ker tole je zanič :D anyway js sm pa fovš tistim, ki majo teorijo v mezincu, ker če bi mi blo to jasno, bi blo verjetno 100x lažje špilat.
sva pa oba napisala odgovor v isti minuti...hehe anyway, ja itak, da je razlika ful velka pa ne samo zarad instrumenta tut nism profesionalec, ti...
a) heh ja pa je res, AMPAK 1. js sm v Novem mestu delam maturitetni tečaj, kar pomen, da se ne morm furat sm pa ke ceu cajt. 2. sprejemci? 3....
hvala vsem za komentarje. plinkplonk: a) js tut ne. En izmed problemov je keš. (privat ure so drage). b) haha, lol :D c) ja slišm (upam) :D -...
Evo long time no see, bi pa useen rad kak komentar dubu na tole. Zakaj ni ceu komad? Ker ga ne znam? WRONG! Fotič mi je umru ko sm snemu...no pa...
ooooo ne morš si mislt kok sm hepi, res ej [IMG] [IMG] ok am...ja ne vem pomoje kr najbol da se lotmo lestvic ane? Kaj ti pravš? ne vem kaj...
Sj ti pravm no...ne vem kje začet. Zdej sicr delam neki po teh dveh straneh...sam ne vem no...ah music theory teoria [IMG] zmedn osebek [IMG]
Prvič... nikol nism reku da igram chopinove etude...reku sm, da bi se mogu lott kakšne. Če te zanima... Js igram: chopin - valček Cis mol,...
tisto sm že prebrau sam mislm, da to ni dost ane. Kje so pa tiste lekcije? A za kitaro? js ne igram kitare... :S
orej...js se nikakor ne morm lott,se usest pa učit teorijo glasbe. Rabm enga, da me bo u rit suvu...if you know what I mean? Torej rabm neki/enga...
Separate names with a comma.