Hvala za navdih in nove zagon za igranje ^_^ Mimogrede mi je zelo všeč ker igraš z vsemi prsti in nekak zadevo narediš, da izgleda čisto...
Huh morm priznat da maš odličen glas, bi pa lahko pel višje ampak če ne gre potem je brzeveze se silit :) Sicer pesmi ne poznam ampak gre lepo v...
res ste najhujp skupi sestavl :24: P.S. kdo je skup sestavil od takta 88 do 96? :p
ko je lih pogovor o tem pa poglejte še tale jonasov video: http://video.google.com/videoplay?docid=-2...4%8D+james+bond :D
ja tiste strune, ki so označene z 'X' jih ne zabrenkaš (oz jih zadušiš) tiste, ki so pa z 'O' pa zabrenkaš... pa seveda tudi tiste,, ki jih držiš ;)
A b ise dal to kej dat v šolski kotiček pa mal vzorec brenkanja napisat :p Odem81 se je potrudil in napisal tudi lekcijo: KLIK
jst mislim da ostale punce se nebi prijavljale ker bi bila lepa rozna stran pa bi bli srčki pa rožice po celem forumu..večina se jih prijav zarad...
ja če bi tole začel pol bi tut jst k na klaviature ne znam tok igrat, kake bolj začetniške pesmice preko not znam kaj več pa ne...mam doma...
Ja sam še zmer ne razumem kako se to na kitari zaigra
Kako se pa zaigra, če je zraven številke puščica navzgor...:S
men se zdi druga verzija boljša ker se bolje sliši zvok kitare in je glasba le v ozadju da se orientiraš, drgač mi pa kr uspeva tale vzorec..am še...
a pri vzorcu 'brenkanje 2' se brenka samo navzdol al tut navzgor ker nekak ne morm dubit zvoka ki je enak tistem na posnetku pa nevem kaj narobe delam
ja sej mi kr gre :) sam mal še prepočas včasih premaknem roko drgač pa gre odlično
:yahoo: jeeej zdej jst znam zaigrat od knocking on heavens door akorde, (samo tam kjer se menjavajo)....končno :)
lahko bi še kakšno od siddharte dal...kukr sm gledala akorde se mi zdi pesem 'na soncu' dost počasna da bi se jo dal zašpilat. Aja drgač sm prej...
Separate names with a comma.