ej kdo je pa reku d ni bil stritar "velik slovenski pisec" ...normalno da je bil sj ga maš v učbenikih...po drugi strani pa kopitarja sploh ne...
se opravičujem k tuki sprašujem ampak a mi loh kdo razloži za kaj sploh to je ... če prov razumem je tko kt zvočna kartica za u računalnik sam da...
word.........
no kot sm že velikrat reku...glasba gre dejansko res u propad....pa ne zato ker je ne bi več delal ampak ker je preprosto kapitalizem po njej...
ok se opravičujem za offtopic sam ne vidm smisla nove teme odpirtat za tako vprašanje... torej,..dastring pravš da bi igral akustičen rock, dj mi...
za to kr si navedu ti ni treba kupovat kkšne elektroakustične kitare ker pač pridejo dražje...zdj nisi nič reku kok keša si prpravlen dat zanjo...
tud js priporočam ta glava je poleg jcm 800 najbol kr se da of marshalla dobit
živ spet eno vprašanje... kje bi se dal kupt u sloveniji kke majce al pa kj k bi gor pisala kkšna glasbena firma npr.: ibanez, d'addario.... LP
upam d se zavedate d se uglasitev ni pamtn menat če paš folyd rose...razn če hočne uničit kitare
živjo zanima me če obstaja program ki bi zapisoval note ki bi jih js igral naprimer na sintisajzer. se pravi da bi sintisajzer priklopu na...
ja dobr d so akordi...js nucam tablature od intra kot sm že reku...jao a res noben nima? bi se kdo potrudu napisat?
mene pa zanima kko se dela prehode med lestvicami (tle mam u mislih predvsem teorijo) pa kko jih vi nardite. LP
Separate names with a comma.