Prijatelj mi je razložil, da je to ena prvih pesmi klape Leut, ki je bila predhodnica klape Lanterna. Upam, da vam kaj pomaga.
Pozdravljeni, po dolgem času bi spet rabil vašo pomoč. Iščem eno zelo staro dalmatinsko balado od klape Lanterna. Je ena njihovih prvih pesmi,...
Vlado Kreslin - Dan neskončnih sanj Ima kdo akorde ali gp5 datoteko za pesem dan neskončnih sanj iz albuma namesto koga roža cveti od Kreslina?...
Poglej na ta naslov: :) reklamiranje ni dovoljeno! Zadnje opozorilo!
najlepša ti dala (pardon hvala)
Tu je moj dom-Faraoni Kakor drhte panonske trave, Kakor spokojno morje spi, Kot da pozdravlja dan, Še zate in zame, Skupaj bova šla na sončno...
C F C G C C G bilo je v maju, ko sem ti prstan dal, F C morda te takrat premalo sem poznal,...
A ima kdo akorde za komad tu je moj dom-faraoni? Nikjer jih ne morem dobit. Hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Živijo!!! Zanima me kako naj se naučim ritmov. Akorde že znam, tudi menjavat jih znam dobro, zafrkava me samo še ritem. A imate kak predlog, kako...
Živijo! A ma kdo akorde od narodne glasbe(Avseniki,Slaki,Gamsi,Primorski fantje...)? Naj hvala! Lp.
Separate names with a comma.