Bom bom samo, ?e mi nekdo najprej razloži kako uploudam komad, prosim :D .
No zdaj sem zadevo rešil drugače tako, da ne potrebujem več mkrokontrolerjev. Sem vzel svoj ponovno najdeni midi/usb kabel pa kar prek Fruity...
To bi bilo super. Bom poskusil dobiti shemo za mikrokontroler pa pomoje najboljše,da ga kar naročim (cena je okrog 25$). Kako je pa s podnožjem...
Ne bom ga sam naredil, ker ne znam ampak iščem nekoga, ki je to dejansko sposoben. 125$ se mi zdi rahlo preveč za en čip dva uporčka pa en...
Whammy midi controller po naročilu Zanima me, če je na tem forumu kdo, ki bi znal narediti midi kontroler na katerega bi se dalo programirati...
Če si zainteresiran mi sporoči, da se zmenimo za vokal. Ajt, blaž
Ja je post-rock je bl elektronska varjanta pa na delay-ane kitare čez pa tko. Drgač ja obistvu fajn mi je bl clean pomemben, ker itak več al mn...
JA na bolhi sta dva samo sta Laney GH100L, kar je pomoje kar mal premočno, je pa res da razlika v ceni med GH50L in GH100L ni tok velka tko d...
Ja to sm pa res pozabu napisat, jah nwem tam nekje 120w tranzistor ali pa ene 50w lampaša, za vaje pa za kakšne manjše špile. Ja špilu bom pa...
Ojačevalec glava oz. končna stopnja Že nekaj časa se odločam o nakupu glave ampak nevem kakšne tam nekje do 300-500€ najverjetneje rabljeno,...
Nvem č se ti sploh splača to delat, ker je vezana plošča že kr precej draga zvočniki kokr js vem so jensen 12" po 50€ na komad, pa še dvomm d...
VLJUDNO VABLJENI. ARBDESASTR (Verona, Italija) www.myspace.com/arbdesastr Paolo Campagnola je idejni vodja zasedbe Arbdesastr. Podkrepljen s...
Separate names with a comma.