Ne govorim o grajenju linije s poskuĹĄanjem, govorim o direktnem prenosu ideje iz glave na inĹĄtrument. Seveda pa moraĹĄ, da lahko to počneĹĄ,...
No, seveda, sej tudi jaz govorim o improvizaciji ... lestvice so IMO koristne predvsem za tehniko, kar se tiče improviziranja pa je IMO...
Zakaj pa ne bi kar sledili neki ideji (melodiji) brez ozira na lestvice?
Razni open mici so v teji smeri ... prideĹĄ, posluĹĄaĹĄ, kaj zaigraĹĄ ... ne vem pa koliko je kaj tega tukaj. Nekdo pač mora organizirat, stvar...
Zakon:D (blabla)
Hvala - me veseli, da pomirjam. : )
Wikipedia je vedno dobra ideja.
Jezik brez množine.:p:
Akorde kamot, samo da jih spišem ... besedila pa raje ne : D, bilo je eno mojih prvih v angleščini in se ga kar malo sramujem po pravici povedano:...
Hja, vprašanje, kaj je zdaj bistvo avtorjeve stave: Ali to, če tak sint res izdelujejo ali to, če je kaj takega mogoče. odgovor na prvo je zelo...
Ni nam bilo jasno, ker je sam sint v videospotu bolj malo viden in moraš prav ustaviti sliko in dobro pogledat, da vidiš kaj je na njem...
Ah, ja, pardon, šele sedaj sem videl, da nima tistega dela nad tipkami. Torej, kot je rekel Nomad - možno vsekakor je, nekoliko pa dvomim, da to...
Ja, tudi jaz začenjam dvomiti ... a bi torej prosim lepo natančno opisal kaj ne obstaja? Ne 'tole z nevemčim' ampak bolj konkretno.
Kaj sam s tipkami? Sentisajzer? Kaj bi on hotel met, strune na sintu? Pedal rabiš, če igraš pravi klavirski zvok, če pa se ton drži, ko držiš...
Kaj se zafrkavaš al kaj? Kaj točno ta kolega, ki kupuje keytar trdi da ne obstaja?
Separate names with a comma.