Pozdravljeni! Zanima me kakšne akorde uporabim pri ritem kitari za enostaven prehod: Primer v Es duru: Bas kitara zaigra pri prehodu tone...
Pozdravljeni! Na področju bobnanja sem čisti začetnik (drugače igram bas in električno kitaro) in ker so me bobni vedno navduševali sem se...
Pozdravljeni! Dobil sem DMX kontroler PROEL PLCEN4EK pa sem prišel do problema in sicer da ga ne znam priklopiti saj se še s tem nisem...
http://www.mimovrste.com/artikel/2880016126/zunanja-zvocna-kartica-trust-sc-5500p tale zvočna kartica je... ImaĹĄ mogoče kakĹĄen mail, na...
Poizkusil sem vse nastavitve in priklope pa ni efekta. Edino moĹžno je da sam program spremeni nastavitve v računalniku. Bi mogoče moral čisto...
Ko sem prvič priklopil zunanjo zvočno kartico sem lahko lepo posnel čisti zvok iz meĹĄalke...v drugo se mi pa pojavlja močan ĹĄum? Ne razumem...
No saj v bistvu stane tam okoli 40⏠tako da niti ne bo takĹĄen stroĹĄek :) Hvala lepa za pomoč
Tudi če vse to naredim je ĹĄe zmeraj hreĹĄčanje intenzivnejĹĄe kot pa zvok... Ali bi z zunanjo zvočno kartico odpravil to teĹžavo in pridobil...
Jaz sem mislil da je Mic IN in Line In ista zadeva... Torej se na prenosnike ne da snemati z preprostim načinom... Ali kaj pomaga če bi nabavil...
No sem sprobal po tvojih navodilih pa ne gre...Posname zvok, ki pa močno hreĹĄči. V programu Audacity nastavim pod napravo za snemanje na Line...
Jaz sem si za začetek nabavil Tanglewood TSB 49 za 375⏠in moram reči da je za ta denar zelo zelo zelo dobra kitara! Me je navduĹĄil njen zvok...
Ali je potrebno ĹĄe kaj dodatno nastaviti na meĹĄalki ali je signal vedno prisoten na SUB? Recimo tam pri "source",... In kaj pomeni to da je...
Separate names with a comma.