Sam tudi igram saksofon, sem samouk, seveda ne iz nule ampak iz klarineta, dobro, da je težje klarinet igrat, da ti gre potem saksofon lažje :D...
Name ne, čeprav sem pa zasledil informacijo, da v Zagreb niso hoteli prit čeprav so jim ponujali 2x več kot za v Beograd, saka jim čast.
Original je od Hari Mata Hari? Nism vedu. Hvala :64:
Ko ste glih omenili poslikavo, mene pa zanima kje bi se dalo tole tak dodatno poslikat in koliko to stane?
Saj res, sem bedast :slap: Hvala NoMad :24:
17 mi je godina Šalje me noč‡as nebo po tebe, Da me spasiš od dosade. Ja bih da te vodim u svoj stan, Da me malo provozaš Oho.. da te provozam...
Tale Fenderca se super sliši, katero poseduješ če smem vprašat? Pa super špilanje tudi. :24:
kolk let glasbene je to? :42:
Muzika se mi full dopade, petje glih niti ne. Reci The daru naj ti to zapoje :yahoo:
Saj trenutno bom rabil samo za volume, malo ksnjeje si bom pa kupil tudi za distorzijo, ali pa si bom kupil malo močnejši ojačevalec. hvala za...
ta mi je premočen, nekaj bolj na izi, wah wah pa tk al tak ne rabim.
recimo, da. Če nebi rabil zanjga preveč potrošit [IMG]
Aja razumem, da. Kaj obstaja tak, ki bi imel volume in tudi distortion in to. (nižjega cenovnega raz.)
Še nekj me zanima, odem je dal link, kaj tisti prvi trije pedali so tudi za volume, al je to samo za preklop med efekti? [IMG]
Separate names with a comma.