približno tako: C F C C F C F G F G C F C C F C F G (6X) refren: C F C F C d G C
Prosim, če mi kdo pomaga z akordi. Nina Pušlar - Tik tak tok Tik tak tok Mi bije na glas Ko te čakam vso noč Tik tak tok Ustavi že...
G D Em D7(D)...
AKORDI?!
http://www.youtube.com/watch?v=t7B0NyPp3Ko Angleščina ti očitno ne leži preveč...
c# F# vzame mi srce f# H E a brez srca zaljubljen biti se ne da. pri "a brez srca" se mora nekaj spremeniti,...
evo besedilo; sem malo poskušal z akordi pa priznam, na prvo žogo ni šlo... Sonce zaspano, mi pravi da si tu. in luna nad mano, pozdravlja...
prvič slišim to pesem; mogoče bi lahko kakšna bolj izkušena "vila" preverila akorde. A D Spet objele megle bodo to...
hvala za odlične akorde; razen tisti Dadd9/F# mi ni všeč, zato prosim če preveriš ali je prav zapisano (200320)
ja, točno ti okraski me zanimajo...
zdravo, prosim, če lahko kdo pove, katere akorde (variante C in a) uporablja kitarist ne tem posnetku. Zanima me samo začetek oziroma intro....
OK
To sem naredil zlo na hitro, zato bi blo dobro če kdo preveri in popravi morebitne napake. C Prišel sem tja, F...
Separate names with a comma.