Prijavi se na temo. Vsak nov post v temi bo povzročil kreiranje email opozorila, tako boš vedno obveščen. Oglej si malo svojo Forumsko nadzorno ploščo.
Dobro ja... Čestitke za HP, pol ti more res dobro iti od rok popravljanje računalnikov :)... Ok, saj ni panike, ko boš kaj dodelal me obveščaj prosim, če se ti bo dalo, če pa ne, pa pač ko boš dokončal... hvala, lp!
Trenutno popravljam svoj Notebook HP. Nvidia grafika se pregreva. Na tej mašini je tudi internet ter pripomočki za skidanje in pisanje TABov. Torej.. malo potrpljenja prosim. Zaenkrat kaže dobro, čeprav je trenutno računalnik v približno 200 kosih. (tole pišem iz službe).
hej mondxxi... kako napreduje solo? maš kaj časa te dni? pa nič ne gnjavim :), samo vprašam... lep pozdrav
Hej mondxxi... znam že začetek soloja ja... Prosim poglej si tisti post, ki sem ga pred kratkim objavil... Ker se res ničesar ne spomnim skoraj.. Se opravičujem za mojo neumnost... LP!
Ko začneš sistematično pregledovat forum, vidiš, da je ogromno tega. V bistvu so redke zvezde, ki začenjajo z veliko začetnico.
Da vidm, če se da izgnat prekletstvo malih začetnic na Forumu. Najbrž se borim proti mlinom. Tebi sem jih sedem, nekaterim mlajšim sem jih bistveno več...