Evo nekaj sem spisal, uvod in prvo kitico. Po večini se vse ostalo več ali manj podobno ponavlja. Če najdete kakšno napako pa kar na dan z besedo....
@dimc, lepo da si (me) spomnil. Sem čakal kurci2, če bo sprejel pomoč in nadaljeval. No sedem let je res veliko časa za čakat. Če je ponovno...
Bil sem malo odsoten. Evo takole približno kot je spodaj. Na začetku je še en prehod-vstop, vendar ga nisem pisal... Pomagaj si s posnetkom....
Bom napisal.
kitica F#/H/C#7 ref H/E/C#m/F#/H/G#m/E/F#/H Solo C#/F#/D#m/G#/C#/A#m/F#/G#/C#
Zivijo vintage. Ko boš spoznal tak bend, me lahko pocukate za nizke frekvence igrat.
Ne čisto... Sem napisal da je poenostavljeno.
Mal poenostavljena verzija: Majska Tone Pavček C7M Rastejo trave in misli Dm raste in širi se dlan G7...
Katera izvedba te zanima? Bosa de Novo? Otroški zbor? Nekaj tretjega? Popravek besedila: Raste in širi se dan = raste in širi se dLan [MEDIA]...
Em A Ko nasmeh me objame, D Hm čas je za naju. Em A V tebi našel sem se, D daješ mi krila. Em...
Uf pa res piše "(CE)" v naslovu. Spregledal.
Urška, napiši še kraj, kjer naj bi se skupaj razvijali in rastli...CE?MB?LJ?KP?KR?
Torej lahko potegnemo črto za D dure z dodanimi velikimi in malimi sedmicami: D dur = D = XX0232 D dur + Major...
Oznaka "D maj" se uporablja za D Major 7, pri čemer se beseda "Major" nanaša na sedmico in ne na akord. Točno tako, kot je napisal AliAs.
"do mraka" =D#m Ostalo je verjetno ok...
Separate names with a comma.