Ne vem, ker ne poslušam radija. Sam vem, da nekje je, pa sem mislil, če kdo to pozna. Ja bom poskusil najti.
pozna kdo uno pesem k je na radiju in jo predvajajo za osmrtnice ko nekdo umre. Z bendom bi radi naredili priredbo pa bi prosu če bi kdo znal to...
ja samo ne potrebujem tako močnega.
uzameš kaj v zamenjavo za to? spider III 120w?
Evo kitara prispela in 100 krat lepĹĄa kot na sliki. vsem ĹĄe enkrat hvala za vse komentarje. Se vidimo na posnetku :D
Tako zdaj sem se naučil dont cry od guns and roses solo samo ne vem, če prav postavljam prste. VaĹĄi nasveti so mi priĹĄli zelo prav.
Aha ok hvala. Bom uredil, ko dobim kitaro bom poročal. Hvala vsem za nasvete in napotke.
A ti si tukaj Ĺže kupoval? In kako plačaĹĄ na banki, ker jaz sem dobil predplačilo po emailu in kako to povem tam?
No tako. Kitaro sem naročil pri Thomannu, zdaj čakam da mi poĹĄljejo email za predplačilo a je komu to znano? Upam da ne bodo kaj...
U hvala Aries to nebom pozabil. hvala za nasvete jutri bom kitaro naročil in upam da zadanem na loteriji. :D
Aha. Potem je ta odločitev dokončna. Kupil jo bom prek spleta, vem, da je loterija samo to kitaro si zelo zelo močno Ĺželim. Kako pa naj...
OK. Tako je. Do esse music je kar nekaj časa za se vozit in tudi nimam ustreznega prevoza. V Sloveniji je epiphone draĹžji kot na spletu. Kitara...
Aha. potem je najboljĹĄe, da se zapeljem do esse music store v Italiji? Tam naj bi bile dosti bolj poceni kot pri nas.
Ali ima kdo izkuĹĄnje s tem? Se mi splača naročiti iz tujine?
Separate names with a comma.