Evo pa ťe Živalska farma. Uvod + verz: -|-------------------------------|-----------------------------|-...
Evo, pa sem se spravil nekaj spisat. Najprej je na vrsti čas za revolucijo. Uvod + verz : -|------------------------|-...
Mogoče se bom pa jst v naslednih dnevih odločil pa bom malo skupej spacal ;)
Super koncert! Star?ki ga še vedno sekajo!! Steve Morse we salute you! Igral so hite, pa tudi nekaj novejših znanih komadov. Publika super,...
Jaz resno premišljujem ?e bi šel. Je kakšna predskupina al kaj takega? Pa kdaj približno bi Purpli za?el igrat?
R.I.P Dio!
Mah v Budimpešti je bilo isto, folk je samo gledal pa poslušal, ni bilo prave žurke, razen v naši družbi :P
Šele sedaj sm vidu, da sem glupo napisal. Se opravičujem. Pomoč rabim za Moro. Gobo zla sem že skoraj ugotovil kako igra.
Rabil bom mal pomči. Ne morem ugotvit kako igra ta bridge in pa tist kar mu sledi do riffa. P.S: ukvarjam se s Gobo zla.
Ni slaba ideja. Poskuste se pomatrat.
Ja brenkanje je, pa nism vedu kako nj napišem. Nism najdu slovenskega izraza.
Pomaranča Malo sm se ubadal s komadom Mora. Pa sem se odloču da vam pokažem kaj s naredil do sedaj. POMARANČA - MORA UVOD:...
Aja sva pa dva k mava maturo. Hvala ti z. vama!
Mogoče daj napiši samo akorde, s tablaturami se bom pa jst pol pomatru pa jih boš ti samo preveru.
Separate names with a comma.