Mislim glede števila polj(22-24) pa tremola
Veste mogoče, katere pesmi od Metallice, razen master od pupets in fade to black bi lahko igral na epiphonko.
Vem, da sem zelooo pozen samo jaz sem mislsl npr.TC ELECTRONIC G-MAJOR ima na zadnji strani balanced outputs, pa sem mislil, če lahko tam skozi...
dolenska brez slovenije
Ni nujno, da je trgovina v sloveniji.
Po moje je najboljše M-Audio Fast track pro! Samo sem slišal, da za take kartice rabiš hitro USB povezavo. Baje so boljše Firewire kartice! PS:...
Na žalost ne morem... Gre za texture gumb, ki naj bi preklapljal med nekim A in A/B razredom. TTo opcijo ima samo ojačevalec Peavey Valve King...
Odločam se za ojačevalec peavey 112. Zanima me čmu služi gumb na zadnji strani: http://www.shrani.si/f/8/QI/X16mBYG/peavey.jpg Je to za...
Imam en problem...ko odprem v GP obliki npr. Cannon rock od Jerry C in stisnem play(stisnem tisti znak v orodni vrstici) je tišina , namesto da bi...
Jst sem pa za FGL-ja, ke rmi je bla tista španska pesem tak všeč!!Sej mam še kr nekaj favoritov(F(r)iedn,Prowler,AliAs)
No od slapovovc sem našel samo to kar je tu: Slapovi
Kdo je po vašem najboljši kitarist na forumu? Se oproščam, ker nisem mogel narediti prostora za več uporabnikov... Če je kateri uporabni...
Separate names with a comma.