Imas plac za vaje? Pravkar se selim v Benedikt. Sicer sem tudi kitarist in pevec, ampak mogoce lahko kaj skupaj zastartama :).
Koliko ste pa stari kaj pubeci? Naceloma se zanimam, ampak bi rad vedel kaj vec. Imam precej specificen vokal tako da ne vem ce bi pasal poleg,...
Kje ste se zdaj našli, ko sem se ravno selil v LJ :P
Hm... Tale GP sem že gledal. Mislim da je tole melodija, ki jo poje Vladek al ne?
Nihče? Hm... Kaj pa "Od višine se zvrti"? Tole bi tudi potreboval :P
Iščem note za klavir za knocking on heavens door (guns n' roses verzija) in note za Samo edini (Siddharta). Težava je da od Guns n Roses najdem...
Huh :huh:. Se nisem niti zavzel, ampak imaš prav. Zveni precej... MIDI :P
Super komad za vadit tajming. Damn... Preprost ampak zariban hkrati :P Morda sem malo preveč distorzije dal na kitaro, kaj pa vem......
Od kod pas si?
Ni tremola. Kitara je bila naravnost v računalniško zvočno kartico priklopljena pa v garagebandu kar ne default "bright tone" nastavljeno.
Uf blinki pa niso za razkurit se vmes, oni so bolj za smejat se vmes :P. Ne vem če sem kdaj slišak kak njihov komad, kjer je ful nekaj agresije...
Morda bo pomagalo če boš povedala od kod sploh prihajaš. Ker nekdo iz Prekmurja se ne bo zanimal za nekaj kar se dogaja v Kopru :P
Morda pa je spet čas da tukaj kaj objavim :). Great Big Sea... Relativno malo znana zasedba pri nas, se jih pa RES splača poslušat sploh pa...
Separate names with a comma.