Prodam Ibanez TS808, overdrive pedalček, drugi lastnik, pri prvemu praktično nerabljen, pri meni pa na vajah in nekaj koncertih (pa še to dosti...
prodano!
nižam ceno kompleta na 500€!! kitara mi stoji, da jo bo vsaj kdo malo božal :D
kitara se še vedno prodaja :)
Ceno nižam na 570€ za komplet! Nujno, če je kdo zainteresiran ali pa pozna koga, ki bi rabil dobro kitaro!!! še enkrat...kitara je v...
Kitara je še na prodaj!! Res nobenga ne zanima?? :) cena ( 600€ )za komplet je zlo primerna, če ma kdo kakšno boljšo ponudbo, prosim na ZS ;)
Če je tole še aktualno prosim pokliči na 040 52 43 48 ali 031 565 614. pokliči in se bomo vse zmenil, se splača ;)
Prodano!
Okvirno ceno kompleta nižam na malo bolj realnih 600€. Š ezmeraj povdarjam, da je kitara v novem stanju z originalnim dokupljenim kovčkom !!...
[IMG] Prodajam zgoraj navedeni ojačevalec v brezhibnem stanju, redno vzdrževan, lampe so bile menjane pred pribl. pol leta. Zraven dodam še...
[IMG] Prodajam zgoraj navedeno kitaro, staro eno leto, kupljeno pri Thomannu. Kitara je v brezhibnem stanju s parimi praskami na zadnji strani,...
maxon umaknjen s prodaje, šezmeraj se prodajata Rocktron silver dragon (70€) in boss super overdrive (20€) Lp :)
mi iščemo resnega basista! dali smo tudi oglas, ki si ga lahko ogledaš tu! http://kitarskiforum.si/viewtopic.php?f=21&t=23516&p=227653#p227653...
Ker nimamo sreče z basisti in ker smo ubupali nad vsemi ki jih poznamo zdaj pišem tu! Skratka, prvi basist se nam je v islandijo preselil tega...
ni še :)
ds-2 je prodan, ostajata še sd-1 (20€) in silver dragon (70€) !!
vse prodajam, ker ne rabim pedalčkov, rabim pa dinarčke :) silver dragon tam nekje 70€, turbo distortion 30€
folK! Dajte :D noben nič ne rabi?! Dam res poceni te stvari, samo denar rabim!! :)
Prodajam par odvečnih pedalčkov, ker jih ne rabim več. 1.: Maxon OD-808, nov skoraj ne-rabljen, kupljen pred manj kot enim mesecem....
prodano, zaklep.
Separate names with a comma.