Bend Attic Mist iz Škofje Loke išče pevca ali pevko za resno delo na področju avtorske glasbe (koncertiranje doma in v tujini, snemanje, pisanje...
Attic Mist je petčlanska zasedba iz Škofje Loke. Kljub raznolikemu glasbenemu ozadju (jazz, blues, rock in punk), smo našli skupno pot v igranju...
Živjo! Zaradi neljubih dogodkov v zadnjih nekaj mesecih Following Summer iz Kranja iščemo pevca ali pevko. Vaje so 2x na teden v Kranju, načeloma...
Živjo! Sem 17 let star basist iz Kranja in iščem bend. Glede zvrsti iščem nekaj v smeri rocka, punka, grungea, ipd. najbolj pa mi je pri srcu...
Živjo! Pred kratkim sem kupil ojačevalec prek ebaya, katerega bo treba sedaj usposobiti da bo deloval na evropski tok. Je kdo že počel...
Kranjski bend išče solo kitarista za resno delo na področju avtorske glasbe. Ustvarjala bi se avtorska glasba soft rock - hard rock stila in...
Živjo! Smo bend Gloria iz Kranja in iščemo pevca ali pevko za izvajanje razno raznih rock, metal, punk rock coverjev, in pa seveda avtorskih...
Separate names with a comma.