Prodam Ibanez TS808, overdrive pedalček, drugi lastnik, pri prvemu praktično nerabljen, pri meni pa na vajah in nekaj koncertih (pa še to dosti...
[IMG] Prodajam zgoraj navedeni ojačevalec v brezhibnem stanju, redno vzdrževan, lampe so bile menjane pred pribl. pol leta. Zraven dodam še...
[IMG] Prodajam zgoraj navedeno kitaro, staro eno leto, kupljeno pri Thomannu. Kitara je v brezhibnem stanju s parimi praskami na zadnji strani,...
Ker nimamo sreče z basisti in ker smo ubupali nad vsemi ki jih poznamo zdaj pišem tu! Skratka, prvi basist se nam je v islandijo preselil tega...
Prodajam par odvečnih pedalčkov, ker jih ne rabim več. 1.: Maxon OD-808, nov skoraj ne-rabljen, kupljen pred manj kot enim mesecem....
Električna kitara Ibanez RG 550, letnik 1990, dobro ohranjena, z leti pridobila par prask in udrtin, hkrati pa tudi zelo lep in kakovosten zvok....
Prodaja se kitarska glava ''PEAVEY VALVE KING HEAD 100''! cena 300€, zraven dodam še footswitch, ki ga je potrebno dokupiti v primeru nakupa...
Prodaja se kitarska glava ''PEAVEY VALVE KING HEAD 100''! cena 300€, fiksna, zraven dodam še footswitch, ki ga je potrebno dokupiti v primeru...
Luka Žnideršič - Lux No...sicer ni moj bend, sam predstavu bi kolega, ker ma glih na spodnjem linku medijski highlight B)...
evoga inspiracija =) vse se da če se hoče pa vadi! če niste nad tem navdušeni me pokličte da vas nabrcam :P...
tko...da še js predstavim svojo drugo kitaro. to je ibanez rg550. o njej se zadne čase veliko govori, sploh ob nedavni izdaji te kitare ob 20...
Oreng Fešta!! tko...v Kostanjku pri krškem se bo letos spet zgodila Oreng Fešta '07. to je vsako leto zadn vikend koncert in zabava par dni zravn...
lep pozdrav vsem skupaj^_^ em...to temo sm mogoč zgrešil... pa vem d se je o tem že dost menl... sam mam prošnjo... če mi da kdo vaje za sweep...
en kewl špilček ^_^ mogu sm postat igrco skywire kr je prov fun za igrat... najbol všeč mi je pa enostavnost in zabavnost pritiskanja tipke...
Sem se še js odloču, da mojo kitaro mal opišem pa pohvalim ;) Karakteristike: -cena: 160.000sit -nabavlena: konc leta 2005 -cela kitara je iz...
Separate names with a comma.