Končno objavljam zaenkrat še nepopoln Akordni krog, ki sem ga pacal zadnega pol leta. Mislim, da so prikazani vsi najpomembnejši prijemi za vse možne akorde... tisti, ki še manjkajo se bodo postopoma dodajali (o novih verzijah bom javljal tukaj) Predvidevam, da se mi je v izdelek prikradla tudi kaka napaka, zato prosim da me nanje opozarjajte ! Pri izdelavi sta pomagala: F(r)iend ki se je mučil z zvočnimi dodatki (čakam na ostanek AliAs ki je pisal uvodni tekst (pa še ga bo Ostali ste vabljeni h komentarjem, nasvetom in opombam...
Zakon zadeva jst vem da jo bom uporabljal vedno ko mi bo zmanjkalo znanja pri teoriji. Lahko bi na prvo stran dali kaki stalni fast link za hiter dostop.
Niso, niso (hehe)... a sem ti to pošliljal v wav??? Bom naredu še ostale sčasoma, začenši danes najbrž
Ko bo dokončan ta Akordni krog, bo res popolni dodatek k strani! Res hvala vsem trem še posebej NoMAD-u, da se je in še se bo trudil
Kateri brskalnik uporabljaš? Akordni krog je narejen v Flashu. Če tvoj brskalnik tega ne podpira poten - pač ne gre... Je pa res da Flash podpirajo takorekoč vsi sodobni brskalniki kot je meni znano...