Alternative rock band iz LJ išče kitarista!

Discussion in 'Bend te išče / ti iščeš bend' started by Band95, May 31, 2020.

 1. Band95

  Band95 New Member

  Smo alternative rock band iz Ljubljane in bližnje okolice. Stari smo med 21 in 27 let. Črpamo sicer iz raznih podžanrov rocka, tudi iz klasičnega in hard rocka, a dodajamo nek svoj bolj moderen, polished in alternative pridih.


  Iščemo kitarista za skupno ustvarjanje in nadaljevanje naše zastavljene glasbene poti. Trenutno imamo veliko avtorske glasbe in se pogovarjamo o snemanju EP-ja/albuma v kratkem. Dve avtorski skladbi imamo studijsko posneti, eno od katerih bomo v kratkem skupaj z animacijo izdali kot single. Za drugo skladbo smo v dogovoru za videospot s precej kvalitetno produkcijo.


  Imamo tudi booking agenta za Slovenijo, želimo pa sedaj naše delovanje razširiti tudi v tujino, ker so naša besedila zaenkrat večinoma v angleščini. Do glasbe čutimo veliko strast in želimo še nadaljevati našo vizijo, to bi pa radi delili še z enim članom. Čeprav načeloma iščemo ritem kitarista, bi si želeli, da ga zanima tudi igranje kakšnih solotov ali petje, a predvsem je pomembno dobro sodelovanje, energija in želja do ustvarjanja ter ljubezen do glasbe :)  Za razne informacije se obrnite na tel. št.: 040 220 090 - Peter
   
  HudaKoza likes this.
 2. HudaKoza

  HudaKoza New Member

  Če še vedno iščete, sem 18 let star iz Ljubljane in sem zainteresiran. Igram električno kitaro, bobne in se trenutno učim peti. Pišem tudi svoje avtorske pesmi, večinoma v stilu Foo Fighterjev, malo manj pa tudi v stilu grunga.
   

Share This Page