Tole pesmico skušam razvozlati. V tretji vrstici imam problem: ???????????????????????? dodajam tudi akorde, kjer pa me še malo bega razlikovanje med Dm in Dm7.... Code: C Dm7 Am G Se je zdelo lepo ... prišlo je slovo in z njo misli predane C Dm7 Am G Oklep že stoji le življenje uči ........ samota ostane C Dm7 Am G .......... Še pomisliš kdaj ?? ?????? ????? ??? - Poglej me C Dm7 Am G ... Rad slišal tvoj bi glas z odprt povrnil čas - Nasmej se Am F C G S tabo rad bedim, da te pomirim Am F C G ob tebi se zbudim, te več ne izpustim Am F C G In glej je danes poseben dan - pisan je za naju Am F C G In glej je danes poseben dan - si v najinem raju
Se je zdelo lepo, a prišlo je slovo in z njim misli predane Oklep že stoji in življenje uči, da samota ostane. A še pomisliš ---------------------- .Poglej me Rad slišal tvoj bi glas, zopet povrnil čas. Nasmej se Zaenkrat popravki tam, kjer nisi imel problemov... tretjo vrstico pa še poslušam... Nana nana...
G. Levičar je prijazno priskočil na pomoč z besedilom. Se je zdelo lepo, ko prišlo je slovo in z njim misli predane. Oklep že stoji, me življenje uči, da samota ostane. A še pomisliš kdaj? Le nov pogum mi daj – poglej me. Rad slišal tvoj bi glas, zopet povrnil čas – nasmej se. S tabo rad bedim, da te pomirim. Ob tebi se zbudim, te več ne izpustim. In glej, je danes poseben dan, pisan je za naju. In glej, je danes poseben dan, sij v najinem raju. Pa kaj, če vse gori, le duša naj živi – v dvoje. Čutim dotik je vroč, mi vedno daješ moč – vse lahko je.
Zelo lepe besede! G. Levičar se je res izrazil z občutkom in toplino. Besedilo izraža močno vez in ljubezen ter spodbuja k premagovanju izzivov skupaj.