Ali ima mogoče kdo besedilo od slovenske skupine Chateau - Objemi me? Sem brskala po netu, ampak ga nikjer ne najdem. Komad je star vsaj 10, 15 let, sedaj pa se je skupina ponovno zbrala skupaj in komad malo predelala. LP
Čez sto let naju ne bo a zvezde ne bodo odšle objemi me prek ramen danes pozabi na vse o zdaj sva tu, jutri morda, jutri nič več naju ne bo Zvezde so vsako noč že tisočletja žare midva sva le za hip zato le poljubi me nocoj o zdaj sva tu, jutri morda, jutri nič več naju ne bo Objemi, objemi me naj bom tvoj verjemi rad bi bil s teboj objemi, objemi me naj bom tvoj verjemi želim si te nocoj! Jutro prežene temo ugasne žareče nebo ti ob meni ležiš gnezdo je najino toplo o zdaj sva tu, jutri morda, jutri nič več naju ne bo Objemi, objemi me naj bom tvoj verjemi rad bi bil s teboj objemi, objemi me naj bom tvoj verjemi želim si te nocoj! solo Objemi, objemi me naj bom tvoj verjemi rad bi bil s teboj objemi, objemi me naj bom tvoj verjemi želim si te nocoj! neki v tem stilu...lahk da sm se kje zmotu sam upam da sm trofu
Sem dodala akorde, ampak ne morem uploadat datoteke v dolpoteg, nekaj nagaja. A mi lahko kdo pove, kam naj odložim datoteko?
Jap zaenkrat ni mogoče uploadat v Dolpoteg. Objavi kar v tej temi - Pojdi v 'Napredno urejanje' in vstavi besedilo z akordi v CODE okvirček, da bodo akordi pravilno prikazani na besedami Ko bo pa upload spet mogoč, te bomo pa spomnili da prispevaš še v Arhiv
Code: Objemi me Chateau Album: Objemi me (1991) cis H A Čez sto let naju ne bo E H cis a zvezde ne bodo odšle cis H A objemi me prek ramen E H Gis danes pozabi na vse A o zdaj sva tu, E jutri morda, fis E H A jutri nič več naju ne bo cis H A Zvezde so vsako noč E H cis že tisočletja žare cis H A midva sva le za hip E H Gis zato le poljubi me nocoj A o zdaj sva tu, E jutri morda, fis E H A jutri nič več naju ne bo fis H E A Objemi, objemi me naj bom tvoj fis H cis H E verjemi rad bi bil s teboj fis H E A objemi, objemi me naj bom tvoj fis H cis H E verjemi želim si te nocoj! Jutro prežene temo ugasne žareče nebo ti ob meni ležiš gnezdo je najino toplo o zdaj sva tu, jutri morda, jutri nič več naju ne bo fis H E A Objemi, objemi me naj bom tvoj fis H cis H E verjemi rad bi bil s teboj fis H E A objemi, objemi me naj bom tvoj fis H cis H E verjemi želim si te nocoj!
Finlandia, zdaj lahko uploadaš tudi v Dolpoteg Greš v Dolpoteg v glavnem meniju zgoraj, nato pa klik na Naloži datoteko. Ne se pozaibit podpisat s svojim nickom v txt datoteki Sem jo obvestil tudi na ZS