[YOUTUBE]-JS6qqLB5yY[/YOUTUBE] Mi pomagate poslušat besedilo? Kar sem sam slišal in zapisal je tu spodaj, skupaj z vsemi čudnimi zvezami in nelogičnostmi... Ko se tajnosti neba vse utrnejo glej naokrog, glej naokrog Bolj kot trebuhov se blešči presenečenja, glej naokrog Vsa resnica iz morja v zrnu peska spi glej naokrog, glej naokrog Vzemi pesek v dlani glej naokrog, glej naokrog Oblaki v vetru, kot bel kristal in listi v plesu kot morski val vse je tam, vse je tam Vse večere sanjaš dragi je pomen glej naokrog, glej naokrog Pusti vse svobodna boš kot še nikdar, glej naokrog.
Jaz bi rekla, da je v zadnji kitici takole dragi je pomen = v travi je pomlad Problem ostaja samo še "bolj kot trebuhov" Tu jaz slišim na začetku e notri, mogoče kakšen ples, brez.. potem pa nekaj kar se sliši kot blokov?! Si poskusil, če bi dobil kakšno asociacijo z original besedilom? Meni ni uspelo. Zapoje pa na istem mestu "All the wisdom of the sea in the grain of sand"
... put the silver and surprize je verz na onem mestu glej srebro ki se blešči presenečenja, glej naokrog shemshi hvala za tole... ne morem verjet da originala nisem znal zgooglat, ker se je nena RHCP pesmca sam non stop ponujala
Upsi. Super, ni problem, samo da se je rešila neznanka. Da se ne bom brihtne delala - na youtubu je takoj pod videom napisano kateri je original komad. dodano v dolpoteg: >>> Glej naokrog