Dragi Farmerji in Rokerji! Končno smo dočakali jubilejni 5. Farmer Rock! Š e smo tu, lanske stoletne poplave nas niso odplavile in niso nam vzele ne volje niti upanja. Če lani ni bilo Farmer Rocka zaradi poplav, naj bo letos potres zaradi Farmer Rocka! Vabljeni torej 23.7.2011 ob 18:00 na nepozabno rockersko fešto! Farmer Rock je enodnevni rockerski festival, katerega glavni namen je predstavitev manj uveljavljenih slovenskih glasbenih skupin. Prireditev bo potekala na prostem in sicer na travniku ob idilični vasici Ponikve v Dobrepolju. Za tiste, ki radi malo bolj pogledate v kozarec, bo namenjen tudi prostor, kjer lahko postavite šotor in vožnjo z avtomobilom prestavite na poznejše jutranje oz. dopoldanske ure. Nastopajoči: * ČistDrugu * Panic Stricken * Rock inženirji * Dr. Stojko Jerkowich * Mr. VonTone * Necrotic * Backstage * Tribute to D.D.V. Uradni program bo trajal do 2.00h! Več informacij najdete na naši spletni strani: www.farmer-rock.com [YOUTUBE]1pPYDAX_hLg[/YOUTUBE] Podprimo kvalitetne skupine, naredimo premik na domači sceni! VSTOPNINE NI!
Odličen predstavitveni video! Prav fajn mi je ko vidim da ste uporabil tisti video material ki sem ga jaz posnel predlani. arty.bananajam: :4: ....se vidimo! aja .... tole ni slabo za tiste ki imajo navigacijo http://mapper.acme.com/?ll=45.85675...ka Bistrica&marker3=45.86083,14.65217,ponikve spodaj so koordinate. Sem zadel tisti travnik?
mislim da tole ni čisti offtopic zato bom vprašal. Ali pri bandu Čist Drugu igra vampire ali eden izmed uporabnikov portala Trzalica.com?
Se vidjamo skoraj zagotovo. A damo novičko na uvodno stran v tej obliki kot je, ali kako drugače... Sporoči.
Tudi moj bend Dr. Stojko Jerkowich bo imel tukaj svoj krstni nastop. Nekaj objavljenih posnetkov z vaj http://www.trzalica.com/forum/showthread.php?t=7701&highlight= VABLJENI!!! :4: :15: arty.bananajam: arty.bananajam: :97: :groupwave:
Predlanski Farmer Rock [YOUTUBE]tkM-Uog8004[/YOUTUBE] Kdor lahko, naj pride.... ne bo mu žal ..prava fešta bo! Ogromen šotor tudi! Dež ni problem! Vstopnine ni!! Se vidimo!
Očitno z moje udeležbe ne bo nič, ker sem mislil z motorjem priti, pa (f*cking) dežuje... :'( Sooooory, upam in verjamem, da se boste imeli super fino fajn fajn.
Š e dobro da imam fejsbuk, toliko da vem, da se je nekaj dogajalo... Bi mogoče kdo vseeno kaj prispeval, kak vtis, posnetek...
Je bilo res dobro ...še vreme je zdržalo. Kakšne slike ali posnetke bi Friend in Kastor mogla pokazat Jaz sem uspel teden kasneje zmontirati dva videa (hvala Beniju da je snemal) moje skupine Dr. Stojko Jerkowich [YOUTUBE]8EaNFOw2x4g[/YOUTUBE] [YOUTUBE]rC3KBWqnaKI[/YOUTUBE] Žal še kakšne slike in posnetke mojega benda nisem zasledil. Očitno so vsi uradni kamermani in fotografi nehali delat takrat ko so zvezde večera (Maki in DDV) končali. Mi smo bili takoj za njimi ...se pravi zadnji. Drugače pa vse pohvale organizatorjem in nastopajočim bendi! Vse je bilo na profesionalni ravni in nimam pripomb. Oder velikanski ....luč mojster in ton mojster sta res dobro opravila svoje delo. Moram pa še posebej pohvaliti skupino Rock Inženirji .....najboljši so bili!!!! DEFINITIVNO!!! Če mi bo kdaj uspelo, bi rad da bi tudi moja skupina kdaj tako zvenela v živo! Hvala vsem ki so prišli do odra tudi takrat ko smo mi začeli. Če sem odkrit ...po tistem Makiju (DDV) nisem pričakoval da bo še kdo prišel pod oder in pomagal novincem na odru. V glavnem ..SUPER!!! ...se vidimo naslednje leto