Farmer rock

Discussion in 'Koncerti, TV, predstavitve, dogodki' started by KASTOR, Feb 17, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. KASTOR

KASTOR New Member

Farmer rock....letos bo 3.

V navado je prišlo da sedaj vsako leto organiziramo manjši koncert......v notranjem prostoru.......povabimo 3-2 skupine + naš (domači) band.....

Namen te prireditve je da damo možnost garažnim bandom da se predstavijo publiki, da si nabirajo izkušne v nastopih in da smo več ali man skoraj vsi v zelo vinjenem stanjuB)

Koncer se prireja kot neprofiten dogodek......prodaja pa se pijača s tem namenom da toliko zaslužimo da se lahko bandi nalivajo s pivom...in da jim poskušamo v celoti povrnit potne stroške...(če ostane kaj denarja).

Nastopajoči so pribljižno predvideni......vendar vseeno pa postavljam oglas.

Imate garažni band? :03:

Ste sposobni imet programa pribljižno 45min?

Preigravate pesmi (stare rock uspešnice) ,ki jih poznajo tudi ljudje, ki u principu ne poslušajo rock-a? (pogoj-iščemo band s takim repertuarjem ker je svobodnih umetnikov že preveč:D) :4:

Želite navezati stik z ostalimi bandi? (saj veste....lažje je če si pomagamo) :group:

Radi popijete kakšno pivo in ste zelo dobre volje? :drinks:

In ste seveda dobrodušni in se odpoveste kakršnem koli honorarju? :133: :pay:

ČE JE ODGOVOR- DAAAA!!!

se mi lepo javite pa se bomo kaj zmenili:D

drugače pa natančen datum in lokacija prireditve bo še objavljena.....zato tudi ostali.....VABLJENI vsi ki ste naveličani gledat bogate samoušečne bande......in ,ki radi gledate garažni band ki se trudi s srcem...in spoštujete njihov nastop tudi če fušajo...da te mine :D!

Pridite med preproste ljudi, ki uživajo u glasbi!

Last edited: Feb 17, 2008
  2. brian

brian New Member

Pozdravljeni!

Tale oglas me je pa zelo pritegnil, ker tudi sam igram v takšnem "garažnem" bandu in si nabiram prepotrebne izkušnje^_^ Če potrebujete koga za igrat, se z veseljem pridružimo. Tudi 45min repertoar ni problem, tako da se priporočamo.

Keep on rockin' in the free world:64:

3. KASTOR

KASTOR New Member

oho....hiter odziv:D.......veš kaj bi te prosil.....povej ime banda.....malo mi po imensko po anilejah naštej komade....k vam grejo najboljš...v smislu da ste uživeti......da jih igrate z občutkom.........recimo...od 8-12 komadu...znani...pomožnosti...stari rock.....oz. napiš kaj igrate

hvala za odziv

4. brian

brian New Member

Ni problema:)

Imenujemo se Nočna izmena, igramo pa recimo:
    Knocking on heavens door, I want to break free, Whiskey in the jar, Nothing else matters, Keep on rockin' in the free world, Caroline, Tv, Toplice, Nisem več s tabo, Zarjavele trobente... Pač komade, ki nam pašejo^_^

5. KASTOR

KASTOR New Member

HUDO:D.........no do Farmer rock-a jer še recimo...no ja...še kar nekaj časa:D.....predviden datum je konc aprila.........ste prvi kandidat:D......Recimo da se bomo natančneje slišali konec marca. Spremljaj temo ker se bomo z vsemi kandidati ki se bojo prijavili slišali in se dogovorili da vas s F(r)endom prideva poslušat na vaje.

Vabljeni vsi ostali da se prijavite......ker v pimeru da kdo izpade od že dogovorjenih bandov ( recimo se je dogajalo da so nas....zaj***** zaradi tega ker so nekje dobili ponudbo da igrajo za honorar..ali pa na večjem odru).....dobite lahko mesto pri nas.

tako da.......vsi zainteresirani......vabljeni da mi odgovorite v tej temi!

Hvala Nočna izmena........ostajamo v kontaktu! ( ime se mi zdi znano....verjetno smo se že kje videli )

aja še to........naš domači band je "IQ57" .....čeprav F(r)end teži da je začasno ker je premalo intelegentno za njega:p

6. For

For Active Member

Res, tako simpatičnega oglasa pa še nisem videl! :) :)

Zanimiv pristop ...preprost, kar mi je zelo všeč. Takoj vidiš da gre pač za druženje in glasbo, pa tudi če je fušanje ....:) lepo, lepo!

Čim več takšnih koncertov vam želim! :)

7. gasperkla

gasperkla Member

nočna izmena se imenuje tradicionalna prireditev v Anhovem se mi zdi. sem član Nočne izmene in nas ni bilo možno slišati še nikjer razen na karitasovem koncertu v našem domačem mestu Zreče. ne vem od kod se vam zdi ime znano.

8. KASTOR

KASTOR New Member

točno spomnili ste me:D.......delal sem v anhovem s podjetjem Akustika pirman.....in je biu najtežji šiht u mojm živlenju ker nismo takrat 3 dni spali:D....zato mi je znano:D

No ima še kdo skupino in se hoče prijavit....?....glede na trenutni odziv sem začel razmišljat da če vas bo veliko bi mogoče Farmer rock postala celodnevna prireditev na prostem...kot festival:D:D:D no ampak to razmišljanje je še v oblakih:D.....
    se mora še kdo javit!:D

Last edited: Feb 17, 2008
  9. Smokey McPot

Smokey McPot Senior Member

obvezno more band preigravat stare rock priredbe? kaj pa glavne skupine? kj mainstream? al je to bol na fraj? kje pa je to kj? je kak drug stil možn? kj avtorskega?

-pač informativna vprašanja ki me zanimajo ^_^

10. F(r)iend

F(r)iend Super Moderator Staff Member

Hello!

Glavne skupine niso mainstream. Kle ni nobena skupina glavna, smo vsi enakopravni, garažni ;)
    Ne iščemo samo takih skupin, ki preigravajo stare hite, ampak rabimo pa tudi take.
    In ker imamo že kar nekaj kandidatov, ki večinoma igrajo avtorsko glasbo, nam manjka še kak bend za folk! ;)
    Zdej, glede na to da nismo "zmenjeni" še z nobenim bendom dokončno, bi lahko tut še kakega z avtorsko glasbo šli poslušat in potem izbrali med vsemi kandidati.

To pa se dogaja pri nas, v "velemestu" zvanem Ponikve (Dobrepolje). To je nekje na pol poti med Grosupljem pa Ribnico ;)

11. KASTOR

KASTOR New Member

glej....am...sem že hotel spremenit pa mi ne uspeva....ni glavi pogoj....lahko tudi lastno muzko špilate...ker kakor sem rekel...če vas bo veliko in napravimo VELE FEŠTO...potem uzamemo use!......sm glede tega se mormo še organizatorji mal pogovort......

smokey Mcpot...če ste interesenti...predstavi svoj band...in smo na kontaktu!

12. Smokey McPot

no ja... če bomo letos skor 100% ne zard mature pa tekrt bomo še snemal. drgač pa za nasledn let mogoče :D lahko pa pošlem demo ko bo tonc zmontiru prvi komad kokr tolk. ;)

p.s. glede na to d ne poznam kraja... :p kolk folka pa kj pride?

13. KASTOR

KASTOR New Member

okol 100-150.....pa jih bi vrjetn blo več........sm jih ne more jt toliko notr...tko da je ponavad...odzun........še kr dost folka:D..........ja tko......če bo odziv na forumu dober in se nam bo še kakšen band prijavil....razmišljamo...da bi napravili celodnevno...na prostem......tam pa bi jih bilo več...sigurno....

mi to prirejamo...na črno:D......tko da ne obešamo plakatov......pa ravno tako pride preveč folka:D....če bi delal na frej pa bi oglaševali...........pol bi pa vrjetn blo tok naroda....da....joj..... smo pa mal tut zaskrbleni...ker če bi blo tok folka...pa tuk huda organizacija....potem bi verjetno lahko izginila sproščenost.....druženje in tako naprej.........sedaj izgleda kot javne vaje....folk je skor da med bandom in poslušajo........mislm...precej po domače:D

14. Smokey McPot

no to se mi dopade ;D mogoč bo kj če naše dečke prepričam. sam ti povej če vam je kul nek melodičn metalcore?

15. F(r)iend

Men osebno je ql! Bomo pa pol na podlagi vseh možnih kandidatov še vedno mogl pač ene izločt, ker kandidatov je že zdej preveč! Zato te res prosim, če lahko zrihtaš kake posnetke ;)
    Lani so recimo pršli Theory Tomorrow (če slučajno poznaš, tut metalcore+clean vokali, ampak zdej so menda razpadl...)
    Uglavnem, zmen se s kolegi, zrihtej posnetke. Na koncu bomo še vedno izbral en bend, ki preigrava rock uspešnice, 2-3 bendi karkoli - tut avtorsko, kot zadnji bomo nastopili mi, ki tut igramo priredbe ;) Smo pač organizatorji pa na domačih tleh, tko da mormo bit zadnji :p: (to je zaenx plan, če bo pa res preraslo v celodnevno fešto, pa bo seveda bendov več!)

Če pa slučajno letos ne pridete na vrsto, boste pa drugo leto ;)

16. KASTOR

KASTOR New Member

brian!!!!!

Imaš mogoče kakšen psnetek....nekaj...kar koli da vas malo za feeling vidimo??

Okvirno je dorečeno da bo Farmer Rock 29.4.2008.

Tudi ostali....če imate željo nastopati....javite se!

LP

17. brian

brian New Member

Pozdravljeni!

Nimam nobenega videoposnetka, imam pa en demo posnetek, ki smo ga pred kratkim posneli, je pa to naš komad. Bom pa reku kolegu, naj ga not prilepi, kr js glih ne znam najbolš.

18. F(r)iend

26.4. bo bolj držalo!!! ;) Ker 29. je torek, hehe :p:

19. brian

brian New Member

Pozdrav!

Že lep čas se okrog tega Farmer rocka nič ne govori, pa me zanima, kako je na stvari.

20. F(r)iend

Živjo!

Farmer Rock bo 26.4.2008 (datum je že skoraj 100%)!

Ravno danes imamo sestanek!!! ...Ker še nismo dokončno zmenjeni z bendi, kdo bo prišel. Par bendov nam je že skenslalo,... tako da se mormo danes nujno vse dogovorit in se čimprej fiksno zmenit z vsemi bendi, ker 26. bo kr kmalu.

Zato bi te prosil da mi posreduješ naslednje informacije:
    - če sm prav razumel ste iz Zreč?. Zanima me, če imate prevoz do nas zagotovljen, glede na to da smo kar daleč. (30 km južno od Ljubljane). V primeru da se zmenimo, da pridete nastopit, vam krijemo potne stroške ter pijačo imate zastonj člani benda (neomejene količine ;) :p
    - Če mi lahko tudi pošljete setlisto komadov za 30 - 45 min, ki bi jih igrali.
    - Tudi kakšnega posnetka se nebi branil (na email: a.satellite(at)gmail.com)
    - Koliko ste pa okvirno stari? (čist informativno me zanima)

Uglavnem, posreduj mi čimprej te informacije, mi pa upam da se bomo danes kej konkretnega zmenili.

Se slišimo!!! ;)

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page