Farmer rock

Discussion in 'Koncerti, TV, predstavitve, dogodki' started by KASTOR, Feb 17, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. partyboy

partyboy New Member

aha ker se sprašujem, če je 50w lampaš dovolj za tak špil(valveking).

2. F(r)iend

F(r)iend Super Moderator Staff Member

Pomojem bi bil dost (ampak komej),... no nevem, bi blo treba probat.
    Sej če neb blo dost, bi ga pa ozvočl pa na ozvočenje poteral.

Nimam dost prakse z lampaši, ampak bolj k razmišljam bolj se mi zdi, da bi blo fajn met 60+W!

3. gasperkla

gasperkla Member

jst sm mel fenderjevega deluxa lampaša mislim da je 40W mogoč 60W nism čist ziher, pa sm ga mel nastavljenega na 3. črtici od 10, pa še to nism uporabu na polno, tak da je to več kot dovolj

4. gasperkla

gasperkla Member

ja, 40 w ma deluxe

5. KASTOR

KASTOR New Member

heh...ja veliko je odvisno od EQ. če maš naštiman britiš saund...pol je več kot dovolj 40W. Recimo jaz imam 100W...pa mi je pri Song2 komadu k mam mal bassa dvignenga.......dobesedno trgalo zvočnik.......pa se me sploh ni slišal!!!!!!

Če ma midle tone navite...potem je majhna vataža dovolj...če bi rad ma stresel sobo....je pa premalo 100W....2X12 zvočnik!

Bass ni bil posebej ozvočen...vendar je bil kljub temu na centralnem ozvočenju....ker je zaradi majhnosti prostora vleklo bass v mikrofon (bass bula...bass taca)

Bassi Renkus-Heinz...so mislim da 1200W...nebom pa za sveto trdil......itak pa jih nismo gonil do konca ker se je ojačevalec K1 malo pregreval. Drugače pa mislim da je bilo bassa....kar dosti......ga nismo pogrešali:D

6. partyboy

partyboy New Member

no sej, ker se še vedno odločam kater ojačevalc nabaut. Za zdej mam u glavi peavey valveking 50w 112 + notr bom dau celestion vintage 30, ker ga tist zvočnik k je not pr večjih glasnostih začne srat (sem se menil z lastniki), sicer je pa že tko eden glasnejših za 50w, pa še celestion pripomore k glasnosti. Sem se z enim po YT menil, da je špilal pred 300 ljudmi v telovadnici (šolski), pa da ga je navil do 4,5 od 10. 100w se mi zdi premočen, ker se bojim da ga ne bo priložnost naviti, tja čez polovico.

7. KASTOR

KASTOR New Member

drugače pa........PARTYBOY....tukaj smo se sprva pogovarjali o koncertu........pa o ojačevalnikih lahko tudi kje drugje govorimo!!!!!!!

8. partyboy

partyboy New Member

da vem, samo da ne odpiram spet nove teme za malo vprašanje.

9. For

For Active Member

Ha ha ha .....se mi je zdelo da si kar precej falil tisti začetek. Sem prav pogledal kamero če snema ...hehe ...srečo si imel, takrat je previjal kaseto, pa te ni posnel :D

Že takrat sem vedel da bo un mojster presnel Ace kultura in Spine ....škoda, res. Lahko bi dal drugo kaseto .....

Ne vem pa zakaj bi ti mene bilo žal .......jaz sem se prav fajn imel. Prišel sem zaradi muske .....in tega je bilo na pretek, tako da mi sploh ni bilo dolgčas.

F(r)iend, vse filmčke sem pogledal .....kar v redu je posneto, ja ..... Je pa zanimivo kako kamera drugače "sliši" ....bas sploh ni v ospredju .....zanimivo ....

brian, vaši kolegi so kar precej slikali .....kje so slike??? Lahko bi dal, da vidimo...

V glavnem, v redu je bilo ....naslednje leto se vidimo. :)

10. F(r)iend

Mi je brian poslal njihove fotke, tako da jih bom jaz uploudal,... ko utegnem! ;)

11. F(r)iend

No,.. končno!!!

Brianove fotke,... se pravi: nastop skupine ACE kultura

Tu sem jih nalimal samo nekaj.
    Celoten album si lahko ogledate na tem LINKu!!!

Have fun(k)!

12. partyboy

partyboy New Member

friend - kaj od vas ni pa nč fotk?????

13. F(r)iend

Mah, vsi smo pozabil fotič vzet!!! (ja sej vem,... brez besed! :D)

14. KASTOR

KASTOR New Member

Evo jaz in Frend na sliki:D......jst žejen, meho pa......tud žejn...:D

zakaj mi ne rata slike dat na forum???? pa sm dau link slike pa nč.....???
    slika se noče prikazat če dam Insert inage

Last edited by a moderator: May 20, 2008
  15. NoMAD

NoMAD Administrator Staff Member

Slike je čist OK
    sam včas mal nagaja...
    p(r)jatla pa pošl k frizerju :D

16. F(r)iend

Šparam... :rolleyes:

17. For

For Active Member

Dobre slikce! Veliko več se vidi kot na posnetkih...:)

18. Smokey McPot

Smokey McPot Senior Member

kaj sam en bend je igral? k na slikcah ni videt druzga? =/

em keri posnetki so to k je For reku? k me zanima ^_^

Last edited: Jun 5, 2008
  19. NoMAD

NoMAD Administrator Staff Member

:109: emmmm .... a ti Smokey nimaš koleščka na miški

pejt nazaj do #56

20. For

For Active Member

Jaz sem omenil Spine ....bili so res dobri. Žal posnetka ni (če sem prav razumel) ker je "kamerman" pač previl kaseto nazaj in čez Spine posnel F(r)ienda in njegove.....škoda res ..:mellow:

Bile so pa štiri skupine....bo že kdo napisal katere ....jaz se zdaj ne spomnim imen...:)

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page