For je rekel...

Discussion in 'Doktor za rokenrol in ostalo' started by Pepc619, Jun 12, 2009.

1. Stingray

Stingray Super Administrator

2. Stingray

Stingray Super Administrator

3. FGL

FGL Member

LOL, stingray, LOL! Res tematsko primerno! :D Lahko testiramo na katero pesem ?evapi najboljše reagirajo. :p

4. NoMAD

NoMAD Administrator Staff Member

Mene bolj zanima kako reagira tole na bu?ke, glede na strokovna izhodiš?a naše dolenjske ?evapdžinijske no?ne dežurne ekipe.

5. FGL

FGL Member

Bu?ke bi se optimalno zapekle ob kakšni pesmi franka zappe. =)

6. NoMAD

Možno... a meni je bilo re?eno da se bu?k ne sme pe?t na žaru, ker krivijo lito-železno plato plinskega žara. O?itno danes pono?i dolenci nimajo dežurnega, da bi iz prve roke pojasnil ta metalurški fenomen.

7. F(r)iend

F(r)iend Super Moderator Staff Member

Jap, bu?k se ne pe?e na žaru. Žar je za mesu!
    ?e daš bu?ke na roštilj se plata skrivi!

Pr teh plinskih žarih sigurno, nevem kako je pr tistih na drva, kjer je rešetka. Tm bi mogo?e šlo, ampak dvomim!

8. moja ?rna kitara je pa bele barve

9. vampire

vampire Dobra vila

Lej, lepo prosim! Mi kle resno! Bu?e so za v solato, ne pa za na roštilj! Probej, sam ti žezdej povem, da jo boš moral h kova?u nest, da ti bo spet plato zravnal..

Bu?ke na roštilju je isto kot bi pir postavu na sonce! Samo ne daj bože..

10. FGL

FGL Member

Hvala za info o bu?kah. V?eraj foter kupil plinski žar s ploš?o in za vikend se bo peklo in takoj bi gor letele bu?ke inu melancane.

Vendar se mi kljub tem zagotovilom zdi to nekoliko nenavadno! =) Kot je rekel nomad: metalurški fenomen! :p

11. NoMAD

metalurško > metabu?ni fenomen... nekej more met tud s cvij?kom, ker se mi zdi da ga nujcajo kot katalajzator...

12. F(r)iend

F(r)iend Super Moderator Staff Member

Lej probej, pa boš vidu! Ne odgovarjam za posledice, smo te opozoril! :)

13. Robi-kita

Robi-kita Senior Member

Ti bo robi naredo ploš?o ki je nebo zvilo :D tudi zagrevat jo bo potrebno 40 minut :D

14. vampire

vampire Dobra vila

Lej ?e se kot kemijski tehnik in inženir srojništva strokovno izrazim:

Ta nenavaden fenomen zvijanja železa ob pe?enju bu?k je posledica kemi?nega procesa ohlajenega ekstrata bu?k (komponenta A) v kombinaciji z segretim rastlinskim oljem (komponenta B ), pri ?emer sledi reakcija ali kemi?ni proces kater povzro?i porušitev strukture litega železa in ustvari dodatno vez med atomi Fe3+ kateri se za?nejo prosto gibati med seboj. Temu z drugo besedo re?emo spreminjanje agregatnega stanja, samo da ostane v medfazi torej staljen.. V tem postopku se ploš?a deformira iz prvotne oblike ali na kratko''se ukrivi''..

Opisan proces se nazorno vidi ob pretirani uporabi indikatorja Dolenski Cvi?ek (9 o/oo) alternativno Štajerski Gamaj..

:lol::lol::lol:

15. Robi-kita

Robi-kita Senior Member

Hahaha bravo vampir, ti bi biv u?itelj za šolo haha :D

16. vampire

vampire Dobra vila

Zaenkrat še bedarija ali fora, je papomoje tole pogruntavš?ina s potencialnim uspehom!

http://www.snotr.com/video/4642

z midijem violine bi se dalo tole precej približat klasi?ni violini!

17. Robi-kita

Robi-kita Senior Member

Meni zgleja sicer malo butasto ampak funkcije ma pa odli?ne...

18. For

For Active Member

Pismo! Že pol ure iscem ta video ...zgleda da ga ni vec???

Mogoce je kaksen drug video z isto vsebino ....ve kdo?

A bos pomaranco? :lol::lol::hysterical::hysterical::hysterical:

Jurij Zrnec v vlogi Corleona ......res najboljĹĄi ...... ..prav Ĺžal mi je da ne najdem

19. For

For Active Member

20. NoMAD

The best of al covers: "Sweet child o'mine"

[YOUTUBE]e6eMW0cEXY0[/YOUTUBE]

UĹživajte

Share This Page