Code: 17 mi je godina Šalje me noč‡as nebo po tebe, Da me spasiš od dosade. Ja bih da te vodim u svoj stan, Da me malo provozaš Oho.. da te provozam Sva zadrhtiš kada čuješ rock'n roll Rock'n roll je pola ljubav, pola bol Znoj ti lijepi majicu uz tjelo, Ne gledaj me da nam ne bi prisjelo Oho.. da ne bi prisjelo Sedamnaest mi je godina, Još se nisam ljubila Sedamnaest ti je godina Pa bi probala Sedamnaest mi je godina, Još se nisam ljubila Zar još treba godina Da bi probala. Šalje me noč‡as nebo po tebe, Da me spasiš od dosade Ja bih da te vodim u svoj stan, Da me malo provozaš Oho.. da te provozam Sva zadrhtim kada čujem rock'n roll Rock'n roll je pola ljubav pola bol Znoj mi lijepi majicu uz tjelo, Ne gledaj me da nam ne bi prisjelo. Oho.. da ne bi prisjelo..... Če ima kdo doma oz. bi se mu dalo napisat bi mu bil zelo zelo hvaležen. Hvala :yahoo:
Precej navadn rocknrol, iz A dura... A D A E itd... dej probi mal sam, po moje ti to zna?! na začetku si pomagi s powerkordi, pol šele na konc pa preveri če ni kak mol vmes, al pa sedmica...
Evo ti še originalno verzijo skladbe: Code: SEDAMANAEST TI JE GODINA Hari Mata Hari Transkripcija: Vuki - veso(at)hi.hinet.hr Domača stran transkripcije: 2akordi.net D Salje me nocas nebo po tebe, (da me spasis od dosade). G D Ja bi da te vodim u svoj stan, (da me malo provozas). A D O, o, da te provozam... Sva zadrhtis kada cujes rock 'n roll, (rock 'n roll je pola ljubav pola bol). Znoj ti lijepi majicu uz tijelo, (ne gledaj me da nam ne bi prisjelo). O, o, da ne bi prisjelo, O, o, da ne bi prisjelo. REF: G Sedamnaest ti je godina, D I jos se nisi ljubila. A (sedamnaest mi je godina, D bas bih probala)...