IĹĄčem naslov tega komada, ki mislim da nima besedila. Verjetno ga skoraj vsi poznate, ampak a kdo pozna naslov oz. izvajalca? Izsek sem posnel s kitaro po spominu. To je pač main theme komada (ki se ponavlja over and over ) http://www.trzalica.com/index.php?option=com_jdownloads&Itemid=162&view=finish&cid=275&catid=11
Dobro sem se namatral s spomini. Boy George, Alphaville,.. itd, na koncu sem se spomnil, da tole poje en temen Ĺženski vokal. Alison Moyet...v sklopu banda Yazoo (1981-1983). Naslov je pa Don't Go. [YOUTUBE]um8nnmPwsHo[/YOUTUBE] Bo taprav? lpmondxxi
Uuuuu, hudo! Ej, najlepĹĄa ti hvala! To je to! Ta komad smo skos pel na euro tripu, ampak sam tisto kar sm posnel Sm zelo dvomil, da se bo kdo spomnil naslov/izvajalca, zato sm ĹĄe toliko bolj vesel!
Hmmm, o tem niti nisem ĹĄe razmiĹĄljal, ampak bi bilo zanimivo. Sicer pa je bilo narejenih mnogo priredb (od trance do metal). Sm sčekiral zdej ĹĄe na Wikipediji
Vem ja, priredb je na tone. Sem pač pomislil na priredbo zato, ker sem sliĹĄal tvoj posnetek, kako si s kitaro "obdelal" osnoven synt riff. Bolje naredit kakĹĄno avtorsko...