preiskal sem celo tubo in vpisal vse možne naslove pa ne najdem ,upam da kod od vas ve ; gre nekako takole ; pripravljena sem s prtljagov roki, tokrat stojim pred tvojimi vrati, nočem te prebuditi za slovo, refren gre nekako takole ; poljubi me nasmehni se , reci da boš čakal me , objemi me ne izpusti me nikdar, znova grem v hladen tuj svet, nevem kdaj pridem k tebi spet . oh kako mi je hudo .. približno tako gre to smo peli v 90 -ob kakšnem pikniku pri ribniki. v glavnem vesel bi bil da najdem to pesem ,,,hvala v naprej za pomoč.
[h=2]ODHAJAM [SIZE=+0] Pohorje Express[/SIZE][/h] Pripravljena sem s prtljago v roki, tukaj stojim pred tvojimi vrati, nočem te prebuditi za slovo. Toda čas me preganja in pozno je že in taxi me čaka, ne vem kaj mi je, kar umrla bi saj sem osamljena. Ref.: Poljubi me, nasmehni se, reci da boš čakal me objemi me, ne spusti me nikdar. Znova grem v hladen, tuj svet, ne vem, kdaj pridem k tebi spet. Oh, kako mi je hudo. Tolikokrat ostal si sam in tolikokrat nisi vedel kam, zdaj ti povem, da zadnjič grem na pot. Kamorkoli bom šla, boš v mislih z menoj, vsako pesem pela le zate bom, ko vrnem se, se s tabo poročim. Ref.: Poljubi me, nasmehni se, reci da boš čakal me objemi me, ne spusti me nikdar. Znova grem v hladen, tuj svet, ne vem, kdaj pridem k tebi spet. Oh, kako mi je hudo. Prišel je čas, zapuščam te, še enkrat poljubi me, zapri oči, naj nič te ne skrbi. Sanjaj o prihodnosti, pomembna sva le jaz in ti, pozabi pa na vse nesrečne dni. Ref.: Poljubi me, nasmehni se, reci da boš čakal me objemi me, ne spusti me nikdar. Znova grem v hladen, tuj svet, ne vem, kdaj pridem k tebi spet. Oh, kako mi je hudo.
ja zdaj pa bi še rabil melodijo pesmi{ne kako se brenka to približno znam sam fajn bi bilo kakšna original zadeva od njih } ,najboljši če ima kjer kakšen avdio posnetek ga naj tu objavi ,ali mi pošlje na ZS. mogoče kdo pretvori v mp3 pa da imamo polj nekaj za objavit . akordi so po moji zamisli nekako takole : [TAB]G C Pripravljena sem s prtljago v roki, G C tukaj stojim pred tvojimi vrati, G Am D nočem te prebuditi za slovo. G C Toda čas me preganja in pozno je že G C in taxi me čaka, ne vem kaj mi je, G Am D kar umrla bi saj sem osamljena. Ref.: G C G C Poljubi me, nasmehni se, reci da boš čakal me G Am D objemi me, ne spusti me nikdar. G C Znova grem v hladen, tuj svet, G C ne vem, kdaj pridem k tebi spet. G Am D[/TAB] Oh, kako mi je hudo. Tolikokrat ostal si sam in tolikokrat nisi vedel kam, zdaj ti povem, da zadnjič grem na pot. Kamorkoli bom šla, boš v mislih z menoj, vsako pesem pela le zate bom, ko vrnem se, se s tabo poročim. Ref.: Poljubi me, nasmehni se, reci da boš čakal me objemi me, ne spusti me nikdar. Znova grem v hladen, tuj svet, ne vem, kdaj pridem k tebi spet. Oh, kako mi je hudo.
A ni to en Pidžijev projekt? Sicer pa že pokojni John Denver in "Leaving on a Jet Plane" [YOUTUBE]vLBKOcUbHR0[/YOUTUBE]
akordi zgornji so fauš ja ,D,G,A, so pravi jutri bom naredil na novo polj pa lahko nomad objavi v dolpotegu .
če poleg tega: http://www.freeweb.siol.net/zorkoj/Pohorje_express.htm še kdo najde kak podatek o njih, naj prpopa kak link. FB profil je prazen in ima 4 klike ... Par podatkov rabim za ustvarit zanje novo mapo
Tist pevec ki mu je fotiču splesnil posnetek s piknika je enkrat en cover delal na to, če se ne motim. ... OHOHO, celo dva posnetka sta bila: http://www.trzalica.com/forum/showthread.php?t=7107
te zdaj pustim one akorde prve ,ker nekaj mi ne pašejo zraven naši pesmi . kaj praviš ti probli zašpilat obe verzijo z različnimi akordi pa povej mnenje .
[YOUTUBE]34qSn0NEjcI[/YOUTUBE] Nisem poskušal, in verjamem, da ne rabiš moje pomoči za tale štiklc. Akordi naj bodo pač taki da gredo skupaj s posnetkom. (D,G,A) Ker č‡e se le da, v dolpoteg dam tudi posnetek in je logično, da je posnetek v istem duru kot akordi nad besedilom. PS ampak če želiš lahko tud probam...
evo porihtal akorde za slovensko verzijo ,ti pošljem pa lahko objaviš v dolpotegu ,hvala pa lep večer naprej .