Iščem Note Za Jingle Bells iščem note za jingle bels----> pa nej bojo bol težke pol pa če še ma kdo kako stran za note dol vlečt (zastojn) pa če ma kdo kak program
ko sem že ravno pri googlu .... vpiši : "jingle bells sheet music" in ti mora na prvem mestu izvreči 3JPG partiturce ... pa pol še boga in pol naprej... Bistvo: Note se na googlu imenujejo "sheet music"... oziroma: besedila = lyrics akordi = crd, chords tablature = tab, tabs note = sheet music če dodaš še software, al pa program boš menda najdu tud kak programček po tvoji meri ... sam poznam samo GP in pa Sibelius..
jst pa iščem note za belo snežinko in pa zapadel je prvi sneg. kaj mogoce kdo ve kje bi lhko to najdla? sm obrnila ze ceu google pa brez uspeha tko da je že mal kriza kr rabm zvadt note do četrtka...
Bela snežinka je tukaj - Akordi Malo pogooglaj - Se najdejo note za to. Tako kot ti je NoMAD zgoraj napisal... v googla vpišeš: do they know it´s christmas time sheet music pa ti vrže ven več zadetkov
Povej mi kdo je izvajalc pa ti bom poskusu najdit do they know it´s christmas time mi poskuste najdit ko nucam do petka za klavir pa kitaro
Kar se tiče tujih komadov, se vedno najdejo note na netu, sam treba se je vsest pa si uzet kako urco za iskanje. Poskusite po linkih za note ki so objavljeni po klavirskem kotičku. Kar se tiče domačih komadov, so note za klavir zelo redke. Poskusi sama prirediti komad na podlagi akordov. Akorde lahko samo polagaš pa poješ zraven, lahko dodaš melodijo na klavirju, lahko melodijo špilaš v desni podloženo z akordi, v levi pa špilaš bas. Če vas kaj več zanima o tem, pišite (mogoče bo to nova lekcija).
Lepo prosim, če mi lahko kdo zrihta note za klavir ali harmoniko, za pesem: Na božično noč pa čim prej prosim, rabim do petka Se zahvaljujem v naprej!
Evo, še en dokaz da se vse da najdet na netu. Med brkljanjem sem našla tole stran: http://www.music-scores.com/ in pol vtipkala v Search "jingle bells" in prišla do tega http://www.music-scores.com/piano/sheetmus...ws_composer=621 Jezernik, na tej strani poišči Jingle bells (ta prva varjanta po vrsti ki jo najdeš je ok), potem si lohk sprintaš zadevo, poslušaš ipd. SaMi, a rabiš samo melodijo na klavirju ali tudi spremljavo? PS: Tkole SaMi, jaz sem ti izpisala melodijo z besedilom, zraven imaš pa še akorde (to je tisto čemur jazzisti rečejo "leadsheet"). Zadevo lahko špilaš preprosto tako, da polagaš akorde v levi in špilaš melodijo v desni. Link a bo tko kul?